Arriben les Fly Running Series 2017

Arriben les Fly Running Series 2017

Baixar, volar i tocar el cel en una cursa de descens vertical: així són les proves de Fly Running, la modalitat més jove del trail

El circuit s’inaugurarà a La Molina el 17 de juny i tindrà dues cites més: a Tavascan (1/7) i la Vall de Núria (22/7)

Les inscripcions ja estan obertes a http://www.flyrunning.com/ca/ i els corredors poden optar pel pack Fly Running Sèries que inclou la inscripció en les tres proves per només 50 €

Només baixar. Així de senzill i de divertit: córrer volant o volar corrent. Així és el Fly Running, la modalitat més jove del trail on l’objectiu és gaudir d’un descens vertical fins a la línia de meta. Baixar, volar i tocar el cel. Després d’enlairar-se l’any

passat amb una prova pilot a la Molina, les Fly Running Series arriben aquest 2017 amb un circuit que comptarà amb tres proves puntuables en tres dels racons més especials de Catalunya. La temporada s’inaugurarà a La Molina el 17 de juny, per volar després fins a Tavascan l’1 de juliol i aterrar el 22 del mateix mes a la Vall de Núria.

fly running la molina
Crèdit: Oriol Batista

Tothom pot volar. Les Fly Running Series, organitzades per Pangea Attitude, es presenten com un circuit de curses de descens vertical destinades a tots aquells corredors amb ganes de viure noves experiències i sensacions. “El Fly Running és pura diversió. Quan sortim a la muntanya ho fem amb la idea de jugar, gaudir i integrar-nos en l’entorn i en la baixada és on ens passem millor”, explica Biel Ràfols, team manager de Salomon i guanyador de la prova pilot de 2016.

En aquest 2017, l’estació de la Molina acollirà la primera cita de la temporada: a la Cerdanya, serà un descens de 3,9km i 720m de desnivell negatiu que arrencarà a la zona de la Tossa d’Alp fins arribar al llac de l’estació per un circuit que transcorre per diferents terrenys. L’1 de juliol les Series arribaran a Tavascan per viure el seu vol més salvatge i alpí en un racó amagat a les entranyes del Pallars Sobirà. Serà el 22 de Juliol quan es tanqui el circuit a la Vall de Núria, en un descens per un camí històric, al costat del Cremallera i des dels peus del Santuari fins a Queralbs.

fly running
Crèdit: Oriol Batista

La mecànica de competició és senzilla, les dues primeres proves del circuit estaran formades per dues mànigues: una crono amb sortides individuals cada diversos segons i una avalanche, amb sortida conjunta en calaixos segons la classificació de la crono, i que decidirà el vencedor final de la cursa. A la Vall de Núria hi haurà un únic descens en format de crono individual per completar els 7,5km i 858m de desnivell negatiu.

La cita de Núria atorgarà un 20% de puntuació extra als participants i és que, cada prova, coronarà a un campió però, també, hi haurà un vencedor global de les Sèries que es decidirà d’entre tots els que participin en les tres cites.

Les inscripcions per a les tres proves de les Fly Running Sèries ja estan obertes al web. Els corredors poden fer-se amb un bitllet per a cadascuna de les cites de forma individual o optar pel pack Fly Running Sèries que inclou la inscripció a les tres proves per només 50 €.

Deixa un comentari