ASICS presenta les noves GEL-FujiRado

AJUSTA SENSACIONS I PREPARAT PER A UN GRAN TRAIL

ASICS presenta les noves GEL-FujiRado, les primeres sabatilles creades per la marca que incorporen el sistema BOA per a una personalització superior.

 GEL-FUJIRADO MEN asics

 

 

La marca japonesa ASICS segueix disposada a seguir apostant pel trail i presenta aquest mes de juny la seva gran novetat per aquesta disciplina el 2017: la nova GEL-FujiRado.

Aquest és el primer cop a la història de la marca japonesa que una de les seves sabatilles incorpora el sistema BOA. I no ho fa de qualsevol manera. Els enginyers d’ASICS del seu Institut d’Esport i Ciència ubicat a Kobe (Japó) han treballat dos anys en col.laboració amb els responsables de BOA per tal que el sisyema quedés completament integrat en la sabatilla, com sistema de llaçat que permet un ajustament òptim, personalitzat, que evita zones de pressió i que permet ràpids reajustos en cas de què les condiciins del peu canviin en cursa. Amb cada click de rotació s’aconsegueix un nou mil.límetre d’ajust, essent el resultat un llaç homogeni i segur.

GEL-FUJIRADO MEN 2

Però la GEL-FujiRado és molt més. A tot aquell que aposti per ella li oferirà reactivitat a les seves petjades i protecció contra roques. Una aposta perfecta per a trail runners de nivell mig o mig-alt que les vulguin fer servir per distàncies mitges o llargues; o bé per a corredors de menor nivell que les vulguin fer servir en distàncies mitges.

Disponible tant per home com per dona.

GEL-FUJIRADO WOMEN

Principals característiques tècniques:

  • Sistema BOA
  • GEL-Traser
  • 8mm drop
  • Part davantera protecció contra roques
  • Monosock per a comoditat i ajustament

 

PVPR: 140€

 

GEL-FUJIRADO WOMEN 1

Deixa un comentari