Encara us podeu inscriure a la Ruta Minera!

Ja arriba la Marxa Cicloturista Ruta Minera i encara us podeu inscriure!

El proper 16 de juliol de 2017 se celebrarà la IV edició de la Ruta Minera, la marxa cicloturista de Berga (Barcelona). El Club Ciclista la Minera i l’ajuntament de Berga organitzen una nova edició d’una marxa ja consolidada en el calendari nacional i que reunirà prop de 600 ciclistes que coneixeran la zona de l’Alt Berguedà.

En aquesta edició l’organització ha introduït importants novetats respecte a les tres primeres edicions. La principal novetat és la incorporació d’una Marxa Curta de 116km, que no puja al coll de Pradell però que amb 2800m de desnivell acumulat pot satisfer les necessitats de qualsevol ciclista.

La Marxa Llarga mantindrà pràcticament el recorregut original, però pujarà al coll de Pradell per una altra vessant, la de Vallcebre. 154km i 3800m de desnivell acumulat per a una experiència 100% Minera.

La zona del Prepirineu català al voltant del Pedraforca és un territori ideal per al ciclisme en carretera que està encara pendent de descobrir.

Encara us podeu inscriure online fins demà i en persona a Berga fins diumenge. El preu és de 58€ pels que tenen llicència, 70€ sense llicència.

ruta minera marxa cicloturista

 

També podeu trobar més informació al nostre calendari de curses!

Deixa un comentari