ENDURANCE, les barretes de complement alimentici de Push Bars

Barretes de complement alimentici ENDURANCE, de PUSH BARS

Hem provat les barretes ENDURANCE de la marca catalana PUSH BARS. A continuació la nostra opinió i les seves característiques.

  • Gustos: Les barretes endurance les trobem en dues varietats de sabors: Cacauet i Blat de Moro. Uns gustos peculiars i molt ben aconseguits que qualifiquem de boníssims! La barreja per exemple de la xocolata i els fruits secs és excel·lent.
  • Textura i consistència: Es tracta d’una textura si més no curiosa, ja que la barreta és dura, sòlida, rígida, inclús al mossegar, però de seguida es trenca i es va desfent a la boca, convertint-se en pols. Recorda a una textura de tableta de xocolata en un primer moment i de seguida para a recordar-nos a una textura de “polvoró” (salvant les diferències)
  • Digestió: No us espanteu amb lo de textura que recorda al polvoró, que a molts no us agraden per considerar-los empalagosos, doncs no és el cas. Les barretes Endurance no arriben en cap moment a fer-se empalagoses, són molt fàcils de menjar i amb una digestió lleugera i ràpida.
  • Format: Un format rectangular i allargat que permet portar-les dins la majoria de petites butxaques que tenen algunes malles o pantalons pensades especialment per portar productes energètics.
  • Energia: Aporten taurina, glutamina y vitamines B1 y B6 que ajuden a disminuir el cansanci i la fatiga. Com sempre diem, costa de mesurar però a nivell de sensacions, sembla ser que efectivament notem millores en el rendiment.

endurance push bars

A continuació podreu veure les característiques generals, comuns per a totes les ENDURANCE BARS, i les particulars de cadascuna de les barretes en funció del seu sabor

CARACTERÍSTIQUES GENERALS

Les barretes Endurance Push Bars són un complement alimentici a base de xocolata blanca amb edulcorant, taurina, glutamina y vitamines B1 y B6 que ajuden a disminuir el cansanci i la fatiga.

Qué aporten

Font de vitamines B1 y B6, que ajuden a disminuir el cansanci i la fatiga.

Dosis diaria recomenada

1 barreta.

Consells de consum

Prendre 1 barreta mitja hora abans de l’exercici físic o durant l’entrenament. Beure  300-500 ml d’aigua després d’ingerir la barreta per mantenir-se hidratat.

Condicions d’emmagatzematge

Mantenir en lloc fresc, sec, allunyat de la llum solar i olors agresius. No superar els 25ºC.

Advertencies

No ha de ser consumit per dones embarassades, nens, ni durant períodes perllongats de temps sense control mèdic. El consum d’aquest producte està contraindicat per persones menors de 12 anys. No excedir la dosis diaria recomenada. Els complements alimenticis no han de ser utilitzats com a sustituts d’una dieta equilibrada. Mantenir fora de l’abast dels nens més petits. Recordem la importància de mantenir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

endurance push bars

 

CARACTERISTIQUES PARTICULARS DE CADA SABOR

BLAT DE MORO

Ingredients

Cobertura de xocolata blanca (sucre, llet sencera en pols, manteca de cacao, emulgent (lecitina de soja), aroma (vainillina)) (56%), pasta d’ametlles ensucrada (ametlles, sucre), blat de moro torrat (11,2%), cacao en pols, humectant (glicerol), taurina (1,65%), leucina, isoleucina, valina, glutamina (0,3%), sal marina , cafeína anhidra (0,125%), clorur potàsic, òxid de magnesi, clorhidrat de tiamina (vit.B1) (0,002%) , clorhidrat de piridoxina (vit.B6) (0,002%), edulcorant (sucralosa).

Al·lergògens

Conté llet, ametlles i soja. Pot contenir traçats d’ou, fruits de pela i cacauets degut als mètodes de fabricació.

 

CACAUET

Ingredients

Xocolata blanca [suvre, llet sencera en pols, manteca de cacao, emulgent (lecitina de soja) aroma (vainillina)] (55%), pasta de cacauets ensucrada (cacauet, sucre)(11,9%), cacauet repelat fregit salat (11%), maltodextrina, cacau en pols, humectant (glicerol), taurina (1,65%), sal marina, glutamina (0,3%), clorur potàsic, leucina, isoleucina, valina , òxid de magnesi, clorhidrat de tiamina (vit.B1) (0,002%) , clorhidrat de piridoxina (0,002%).

Al·lergògens

Conté leche, cacauet i soja. Pot contenir traçats d’ou i fruits de pela degut al mètode de fabricació.

 

INFORMACIÓ NUTRICIONAL DE CADA SABOR

endurance push bars

 

 

Deixa un comentari