Inscripcions Obertes Correm Junts amb la Discapacitat Intel·lectual 2017

Inscripcions obertes CORREM JUNTS amb la discapacitat intel·lectual

Ja estan obertes les inscripcions per la cursa sobre asfalt que es celebrarà el proper 29 d’octubre de 2017 a Barcelona
A partir de les 10 del matí, es corren diferents series, segons l’edat i el sexe, amb sortides cada 15 minuts.

Distancia:

Una milla (1.609 metres)

Modalitats d’inscripció:

 • Corredors individuals, normal, com a qualsevol altra cursa
 • Corredors amb discapacitat intel·lectual: competeixen amb la resta de corredors en la categoria que els correspon, segons edat i sexe (cursa 100% inclusiva); els corredors que ho requereixin podran correr amb el suport d’un o mes acompanyants (corredor solidari)
 • Corredors solidaris: donen suport als corredors amb discapacitat intel·lectual que ho requereixin. Poden correr, a mes a mes, en la categoria que els correspon segons la seva categoria (en aquest cas se’ls assigna un corredo amb discapacitat intel·lectual d’una categoria que competeixi abans o despres que la del corredor solidari per tal que aquest darrer pugui correr les 2 series)
 • Equips: aquest any hem creat la possibilitat que diferents corredors s’inscriguin conjuntament, dins d’un equip. En aquest cas, la inscripció es mes econòmica, pero l’equip es compromet a aconseguir un repte econòmic (no vinculant i que fixa el mateix equip) que es destina íntegrament a la Fundació ASPASIM. Els integrants dels equips corren les respectives series, segons la seva categoria. Formar part de l’equip permet:
  •      — ajudar-nos en la captació de fons
  •      — fer mes difusió de la cursa i dels valors que volem transmetre (la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual)
  •      — fer l’acompantament d’una o mes persones amb discapacitat intel·lectual conjuntament (equip solidari); en aquest cas sí que l’equip competeix conjuntament
  •      — beneficiar-se d’uns drets d’inscripció mes reduïts

Preus: adults, 15€ (10€ si s’inscriuen dins d’un equip); nens fins a 12 anys, 10€ (5€ si s’inscriuen dins d’un equip); persones amb discapacitat inel·lectual, gratuït

Participants: 1.650 corredors; 200 voluntaris

NOTA: Es corre sempre per categories, segons edat i sexe. El membres d’un equip, malgrat formar part del mateix equip corren per separat, cadascú dins la seva categoria. 

 

 correm junts

Podeu trobar tota la informació al nostre calendari de curses!

També hi haurà serveis de:

Avituallament

L’organització posarà a disposició dels participants una zona d’avituallament a l’arribada, a la plaça de Sarrià: aigua, fruita, refrescs, etc.

Guarda-roba

Diumenge de la cursa, a partir de les 9 del matí, a la plaça de Sarrià

Deixa un comentari