PRIVYLIFE I PAU CAPELL CREEN UN CALENDARI DE TRAIL RUNNING CAMPS

PRIVYLIFE I PAU CAPELL CREEN UN CALENDARI DE TRAIL RUNNING CAMPS

  • Privylife organitza durant aquest 2017 un calendari de Training Camps de trail running amb esportistes d’èlit internacional.

  • Poder entrenar amb els millors esportistes del panorama internacional és el hándicap més destacat.

privylife trail running camp day

 

Privylife ha creat un calendari complert de Training Camp de Trail Running per tot Catalunya on ofereix jornades d’un dia complert amb entrenaments, xerrades professionals, sortejos de productes, premis i bon ambient.

El Trail Running Day, que així és com s’ha definit a la jornada, és una gran oportunitat per a poder entrenar amb corredors de primer nivell internacional. Entre un d’aquests corredors està en Pau Capell, guanyador de la Transgrancanaria 2017 i un dels corredors de referència de l’ultratrail mundial. També s’han pogut veure corredors com Jordi Gamito, Laia Diez, Gerard Morales, Andreu Simón, Dani Aguirre, Javier Delgado, entre d’altres.

privylife trail running camp day

 

CALENDARI 2017 TRAIL RUNNING DAY

6 MAIG: TRAIL RUNNING DAY LA GARROTXA

17 JUNY: TRAIL RUNNING DAY CAMPRODON

22 JULIOL: TRAIL RUNNING NIGHT GARRAF PARTY

9 SETEMBRE: TRAIL RUNNING DAY ULTRA PIRINEU

7 OCTUBRE: TRAIL RUNNING DAY MONTSANT

18 NOVEMBRE: TRAIL RUNNING DAY MONTSERRAT

16 DESEMBRE: TRAIL RUNNING DAY MONTSENY

L’entrenament es divideix en diferents nivells per oferir les mateixes possibilitats de participació, independentment de l’estat físic del corredor. Cada grup està dirigit per un esportista professonal i es segueix el ritme del grup, pel que és un Training inclusiu a tothom.

Els entrenaments compten amb avituallaments i explicació sobre el terreny d’aspectes tècnics del recorregut. Entre les diferents explicacions hi ha tallers de tècnica de baixada, utilització de bastons, com avituallar-se, entrenament en alçada, etc.

 privylife trail running camp day

Jornada completa

Un cop finalitza l’entrenament s’ofereix un dinar conjunt a un restaurant de la zona i al acabar es fan diferents sortejos de material dels sponsors. Amb aquests sortejos s’aconsegueix que cada participant pugui tornar a casa amb un regal de qualitat.

Per la tarda hi ha una xerrada professional completa on es fa una Masterclass de nutrició, entrenament i motivació de la mà de la nutricionista Anna Grífols i dels esportistes/entrenadors assistents, entre d’altres Laia Diez.

 

Col·laboració amb les principals marques esportives punteres

L’organització ha unit forces amb marques esportives que participaran durant tot l’any amb els diferents trainings. Entre els patrocinadors més destacats hi trobem: Coreevo, SportHG, Recuperation, 426Miles, Segurartic, OXD Care o Slastik, entre d’altres.

privylife trail running camp day

Deixa un comentari