Prova de les ulleres AGON de RUDY PROJECT

Ulleres AGON de RUDY PROJECT

Ens han arribat les ulleres de sol, especials per la pràctica d’esport com el ciclisme, running, trail running, i triatlo, de Rudy Project, concretament el model AGON Lime Gloss.

Ja les hem provades, practicant Trailrunning, i si les comparem amb les ulleres que veníem utilitzant fins aleshores podem afirmar que aquestes estan a un altre nivell, en tots els sentits.

Segurament les ulleres són uns d’aquells accesoris que molts considereu secundaris per la pràctica de determinats esports com el running o el trailrunning i no invertiu molts de diners en elles. Us asegurem que si proveu aquestes, canviareu d’opinió molt ràpid i veureu que el preu que valen està justificat tenint en compte totes les prestacions i avantatges d’aquest producte.

VALORACIÓ

A continuació, la nostra opinió sobre les característiques que més ens han sorprés de les AGON de RUDY PROJECT

Adaptació

Increible com s’adapta la ullera a la cara, nas i orelles, tot gràcies al munt de peces flexibles que adopten la posició que els hi donis amb les mans per tal que l’ajust sigui perfecte, ni quedin soltes ni et pressionin.

Disseny

Sempre diem que el disseny és un tema de gustos, però les ulleres AGON de Rudy Project ens encanten. No només són unes ulleres funcionals i amb unes prestacions brutals i d’última tecnologia, sinò que tenen un disseny modern, preciós, amb possibilitat de combinar color i vidres amb gran facilitat. Vaja, que també són unes ulleres pensades per lluir 🙂

Lleugeressa

Amb un pes de tant sols 30gr la lleugeresa de les ulleres sorprèn al agafar-les sobretot tenint en compte el seu disseny i prestacions, i això es nota al portar-les posades.

Facilitat per canviar lents

Possibilitat de comprar una grandíssima varietat de lents de diferents colors i prestacions i que podràs canviar amb gran facilitat i de forma ràpida, per tal d’adaptar les ulleres a cada moment, ja sigui a nivell estètic o sobretot, funcional depenent del temps que fagi i la llum que pugui haver en cada moment.

Apertura de ventilació

Una de les coses que més ens ha sorprès és l’apertura de ventilació que té cada lent. És tant fàcil com estirar la lent cap abaix i un click deixarà entreveure un forat a la part superior de la lent que permet una millor respiració de les ulleres per tal d’evitar que s’entelin els vidres.

Visió

Increible i nítida visió a través de les seves lents fotocromàtiques polaritzades ImpactX. La vista s’adapta pràcticament al moment, sembla que no portis ulleres, i al mateix temps està totalment protegida de la llum ja que al ser polaritzades redueixen l’energia de la llum reflexada.

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES: Tecnologia Rudy Project AGON

Absolutament personalitzable

Ulleres ultra-tècniques ideals per ciclisme, mountain-bike, trailrunning, running i triatló, amb la última tecnologia de Rudy Project, ofereixen als atletes una total personalització i adaptabilitat, asegurant un confort extraordinari i un rendiment espectacular al mateix temps que estèticament són d’aquelles ulleres per lluir.

Rendiment visual excel·lent

Una completíssima agrupació de tecnologia punta per tal de garantir un rendiment visual excel·lent, amb una protecció antitrencament exclusiva i lents fotocromàtiques, però sobretot, incomparable protecció i funcionalitat.

Grilamid

Rudy Project fa servir Grilamid, un material resistent als impactes, hipoalergènic, d’altíssima qualitat i termoplàstic lleuger per tal de garantir i maximitzar la seva estabilitat, flexibilitat i durabilitat.

Kynetium:

Els experts de Rudy Project han registrat aquest alumini que combina magnesi, silici i titani aeroespacial per tal de fer aquestes ulleres ultralleugeres, versàtils i d’incomparable rendiment.

Zona nasal ajustable

Les peces nasals són ajustables, proporcionant un excel·lent confort i oferint una adaptació excepcional per a tot tipus de formes de la cara. Aquest sistema també pot ser utilitzat per ajustar l’alçada de les ulleres i la distància respecte a la cara per tal d’evitar que s’entelin.

Varilles ajustables

Completíssim ajust personalitzable i perfecte subjecció. Simplement aplicant una lleugera pressió permet ajustar aquestes varilles cap a qualsevol direcció.

Quick Change:

Una solució òptica immillorable per adaptar-se a diferents situacions meteorològiques.

El sistema registrat Quick Change d’intercanviar lents permet canviar les lents de forma fàcil i ràpida per tal d’adaptar-se a qualsevol condició lluminosa.

Projecte de Seguretat

Els productes de Rudy Project estan dissenyats per l’esport amb una tecnologia punta sorprenent i un ajust incomparable.

Existeix un compromís de proveir una seguretat superior a través de bisagres integrades i el termoplàstic suau que evita lesions en el cas de caigudes o impactes.

T-LOCK

Els extrems de les varilles estan muntats mecànicament i poden ser sustituits de forma ràpia i fàcil gràcies al nou T-Lock system per tal d’aconseguir un canvi de look més exclusiu i personalitzat.

Control de Ventilació

No més vidres entelats, només una visió clara! El Vent Controller registrat per Rudy Project controla els corrents d’aire que entren a l’interior de les lents per tal de reduir el shock tèrmic i prevenir que els vidres s’entelin, assegurant així una visió perfecte i confortable.

Unes ulleres ideals per la pràctica d’esports com running, trail, ciclisme i triatló amb una qualitat i prestacions increibles!

Comprar a:

 

Deixa un comentari