Prova de la samarreta tèrmica DADPA de Hanker Sports

DADPA Samarreta Tèrmica Màniga Llarga de HANKER SPORTS

Samarreta de màniga larga per a home, excel·lent ajust i màxim aillament tèrmic. S’adapta al cos com una segona pell, aportant confort i una eficient transpirabilitat, que ajuda a mantenir el cos sec.

Pensada per l’exercici més intens a baixes temperatures. Tecnologia Soft-Air + Plus efecte Termorregulador, que proporciona a la peça de roba la condició justa de fred/calor en funció del moment i del que l’exercici requereixi.

La samarreta té costures planes per evitar frecs.

Ideal per practicar trail i running.

Material SOFTAIR +PLUS

 • És un fil dissenyat pels mercats més exigents
 • Gràcies a la seva construcció elàstica de multifilaments, ofereix bon tacte, una transpirabilitat extraordinària pel principi de capil·laritat i forma unes bosses d’aire entre els seus fil·laments que ofereixen el control tèrmic de la peça.

 

Característiques

 • Compressió suau, que queda ajustada al cos sense arribar a molestar
 • Vàlida per a capa exterior o com una primera capa, ja que té un registre força ampli en quant a mitges i baixes temperatures.
 • Fabricació en Seamlessi rematada en les connexions de les diferents parts amb costures planes. Evitant així molèsties per una fricció innecesària.
 • Màxim aillament tèrmic amb l’efecte termorreguladorque proporciona a la peça la condició justa de fred/calor, en funció sempre de la intensitat i moment en què realitzem l’exercici.
 • Tacte agradable i confortable

 

TALLA S S – Alçada [165-168 cm] Pes [50-60 kg]
TALLA M M – Alçada [168-173 cm] Pes [61-68 kg]
TALLA L L – Alçada [173-180 cm] Pes [69-76 kg]
TALLA XL XL – Alçada [180-188 cm] Pes [77-85 kg]
Colors VERMELL / NAVY / ROYAL / GRIS / NEGRE
Tipus Samarreta Tècnica
Tecnologia Tecnologia Soft-Air +Plus efecte Termoregulador fred/calor
Composició 95% POLIESTER 5% ELASTANO
Activitat TRAIL / RUNNING
Rentat Rentar en aigua freda en programa delicat, no fer servir lleixiu ni assecadora, no planxar.

 

PVP: 29€

 

Prova Esportistes.cat

En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins a la Cerdanya per tal de provar el material tèrmic que ens ha arribat de la marca catalana Hanker Sports. Ja que són peces tèrmiques, les hem provat a termperatures realment fredes, i en aquesta prova estàbem ni més ni menys que a -3ºC.

 • Disseny: Sempre insistim en què el disseny és qüestió de gustos. En aquest podem trobar variació de colors i el que hem provat i podeu veure en les imatges, combina perfectament amb altres materials de Hanker Sports con les malles que podeu també veure en les imatges del reportatge.

 • Comoditat: Molt còmode, textura suau i agradable, seamless i amb costures planes en les juntes de diferents parts del teixit que eviten frecs, i molt bona transpiració.
 • Compressió: En aquest cas la samarreta té com a principal característica i funcionalitat l’aillament tèrmic i no la compressió, de forma que ens trobem amb una compressió suau, gens molesta, i que gairebé no notem tot i que sabem que està allà i les sensacions són realment bones.
 • Tèrmica: En aquesta ocasió hem estat en condicions meteorològiques força extremes, ja que estàbem a 3 graus sota cero, de forma que segons l’activitat que es vulgui fer i si poden afectar altres factors com el vent, podria ser recomenable que la samarreta fos una primera capa. Si el temps és asolellat i l’activitat molt intensa, podria fer-se servir com a capa única, ja que realment sorpren l’aillament tèrmic que té, sobretot si ho comparem amb el tacte. Quan agafes la samarreta, mai diries que realment tingués aquestes capacitat tèrmiques, i és una agradable sorpresa.

 • Transpiració: Creiem que és una de les principals virtuts de la samarreta, i ens ha sorprés, sobretot perquè com deiem abans, la samarreta ofereix molt bon aillament tèrmic. Es nota al tacte, i es nota quan la fas servir, que la transpiració és excel·lent!

En resum, gran qualitat, molt bona funció termorreguladora i de transpiració.

Deixa un comentari