QUI SOM

Esportistes.cat és el web de referència pel que fa l’esport a Catalunya i la comunitat i xarxa social per als esportistes catalans.

A Esportistes.cat us informarem d’esdeveniments esportius que es celebren a Catalunya, de l’actualitat de l’esport català, farem especial menció a aquells esportistes catalans que han estat reconeguts arreu del món pels seus èxits, etc…

I sobretot, sempre prioritzarem i intentarem fer ressó d’aquelles activitats o esdeveniments esportius on puguin participar nens i nenes, o que tinguin finalitats solidaries, ja que pensem que l’esport, més que competir, és un estil de vida, on cadascú té el seu ritme, cadascú té els seus reptes, les seves metes, però on l’important és simplement fer esport, tenir una vida sana, sentir-se bé. Promocionar l’esport entre els més petits de casa, promoure activitats destinades a tota la família, o amb finalitats solidaries, creiem que han d’ocupar un lloc especial en el nostre portal.

I el més important, els VALORS que transmet l’esport. Creiem fermement en què la pràctica de l’esport potencia valors com l’esforç, la superació, compartir i ajudar. Per aquest motiu, estem en fase de creació d’una ONG per ajudar a tots els nens i nenes del món necessitats. Perquè volem un món millor, i els nens són el futur del nostre món, i perquè creiem que tot nen i nena té dret a viure una infantesa digne. Esport – Valors – Infància són els tres pilars del nostre projecte.

Benvinguts a Esportistes.cat!

Seguiu-nos al nostre compte de twitter i facebook i registreu-vos a la nostra comunitat!!

Per contactar amb nosaltres o si esteu interessats en anunciar-vos, feu-nos arribar un mail a esportistesCAT@gmail.com

Deixa un comentari