Sportive, la primera plataforma per regalar salut a un esportista

Regala salut per a esportistes a Sportive !

A pocs dies d’acabar l’any 2017, Sportive presenta la primera plataforma que et permet regalar salut a un esportista mitjançant Caixes Regal en format digital. Cadascuna conté una sèrie de serveis oferts per professionals qualificats de l’esport i la salut.

Aquesta plataforma es crea, d’una banda, en detectar un creixement en la pràctica de l’esport amateur i la necessitat de facilitar-los l’accés a serveis de salut de qualitat i, d’altra banda, l’absència de regals per a esportistes en format “Caixa Regal Digital “.

Amb els seus coneixements i habilitats, els nostres professionals ajudaran l’esportista a aconseguir els seus objectius, superar les dificultats i solucionar els problemes que se li presentin perquè assoleixi la seva millor versió i aconsegueixi gaudir d’una vida esportiva saludable, fomentant així una cultura preventiva i de qualitat .

Els Professionals de Sportive estan degudament qualificats i són especialistes en ajudar a l’Esportista en qualsevol de les facetes de l’entrenament esportiu. Amb tota la informació i acreditació aportada, i després de la seva posterior validació, s’ha aconseguit formar un equip de més de 25 professionals per a la ciutat de Barcelona i rodalies.

Tots ells són especialistes en Fisioteràpia, Nutrició Esportiva, Entrenament Personal, Medicina, Psicologia de l’Esport i Podologia Esportiva.

L’accés a aquests professionals és molt senzill:

1- La persona que vol fer un regal per a un esportista pot comprar qualsevol de les nostres 3 Caixes Regal:

https://cajasregalo.sportive.es/classic-box/

https://cajasregalo.sportive.es/ideal-box/

https://cajasregalo.sportive.es/super-box/

2- L’esportista que rep el regal, rep una bonica “Targeta Digital” en el seu email amb missatge personalitzat i amb les instruccions per bescanviar el regal.

3- L’esportista pot escollir els serveis inclosos en la seva Caixa Regal d’un dels nostres professionals, posar-se en contacte amb el professional escollit i gaudir del servei.

Sobre Sportive

Sportive no és només una plataforma, ja tenim diversos acords de col·laboració, per exemple, amb el Consejo COLEF o amb la Fundació Isidre Esteve, a la qual volem donar suport en la seva gran tasca amb les persones amb discapacitat física i mobilitat reduïda.

Amb molt entusiasme, Sportive seguirà fent sinergies, on tot el que estigui interessat a fomentar una vida esportiva de qualitat, promovent la salut i les bones pràctiques, serà benvingut / a!

 

Ens podràs trobar a:

Web: https://cajasregalo.sportive.es/

Twitter: https://twitter.com/sportive_es

Facebook: https://www.facebook.com/sportive.es/

E-mail: sportive@sportive.es

Tel. 678.241.539

 

Deixa un comentari