El Trail Vielha-Molières 3010 ha demostrat la seva duresa… i bellesa!

El Molières ha demostrat la seva duresa i.. bellesa!

El català NIL BACARDIT amb un temps de 6 hores i 25 minuts s’ha proclamat guanyador de la Marató de Molières celebrada aquest matí. En segona posició ha entrat el també català JOSEP CUADRAT i en tercera posició el basc ASIER ALONSO.

Gairebé 400 corredors van sortir el passat cap de setmana per enfrentar-se a aquesta marató de muntanya de 40km i 4.000m de desnivell positiu, amb l’ascens al Tuc de Molières com a plat estrella de la jornada. Com demostra el temps invertit pel primer corredor, 6 hores, es tracta possiblement d’una de les curses més dures del Pirineu.

trail vielha molieres

En fémines, ha entrat en primra posició la corredorsa de la Vall Fosca MARTA RIBA amb un temps de 7:36:01, seguida de Sofía Garcia a 28 minuts, i en tercera posició NURIA FERRER a 42 minuts de la guanyadora.

Tots els corredors han destacat la bellesa i duresa del recorregut

 

En la Mitja Marató amb 300 participants, els corredors de l’equip DYNAFIT, el madrileny Antonio Alcalde i el català Marc Pinsach, han mantingut un duel des de la sortida per a cobrir els 21km i 1.600m de desnivell positiu en poc més de 2 hores i on alternaben les posicions davanteres. El més ràpid amb un temps de 2.06:43 h ha estat Antonio Alcalde. Pisac entrava 24 segons després. El tercer en la línia d’arribada ha estat l’esquiador olímpic Imanol Roja que ha participat per preparar la propera temporada d’hivern.

En noies, la victòria ha estat per Gemma Arenas, de l’equip DYNAFIT – CD Trijote, que aturava el crono en 02:48:45. El podi el completaben Maria Beringues, Dynafit, segona i l’aranesa Marta Cester, The Secret Spot, tercera.

trail vielha molieres

Deixa un comentari