ASICS FOOT ID – Millora la forma de córrer i evita lesions

Avui estarem amb la gent de ASICS per tal de comprovar  com un anàlisi biomecànic i la sabatilla adecuada poden millorar la manera de córrer.

Diríem que hi ha tres elements fonamentals per un bon rendiment i per evitar lesions: els entrenaments, la alimentació, i el calçat o material de running utilitzat. Gràcies a ASICS i el seu Foot ID i Foot ID Plus, podrem escollir quin calçat és el més apropiat per nosaltres.

Unes bones sabatilles són bàsiques si vols córrer i molt importants alhora de prevenir lesions, però no és suficient en què es tracti d’unes sabatilles de bona qualitat ja que cada corredor és diferent, té les seves propies necessitats, objectius i la seva forma de córrer.

foot id plus reservar

 

Amb Foot ID s’analitza amb detall la petjada de cada corredor, un scanner proporciona totes les mètriques del peu, es fa una gravació per veure la petjada en moviment i un expert us asesorarà la millor sabatilla en funció a l’anàlisi fet.

Asics treballa per oferir les millors sabatilles, però el més important és que cada corredor utilitzi les sabatilles que millor s’adaptin a ell. Amb Foot ID això ja és possible!

Característiques del servei:

  • Troba la sabatilla més adecuada per a tu
  • Descobreix el teu estil de running
  • Aprèn a evitar lesions
  • Aconsegueix consells d’entrenament
  • Fes test de sabatilles (només amb Foot ID PLUS)
  • Aconsegueix un plà d’entrenament personalitzat (només amb Foot ID PLUS)

I tot per nomès 19€ (29€ el Foot ID PLUS)

Tota la info i inscripcions a:

http://www.asics.com/es/es-es/foot-id

Aquí podeu veure un vídeo promocional de la marca ASICS sobre el seu servei i molt aviat us penjarem un reportatge sobre la nostra experiència a ASICS Foot ID !!!

 

 

 

 

Deixa un comentari