ASICS presenta les fuzeX Barcelona Marathon Limited Edition

ASICS presenta les fuzeX Barcelona Marathon Limited Edition

 asics logo

 

La marca rendeix homenatge a tots els corredors que formaran part el diumenge 13 en la Zurich Marató de Barcelona.

Per tercer any consecutiu, i com a principal patrocinador tècnic de la Zurich Marató de Barcelona, ASICS presenta la sabatilla creada en edició limitada que rendeix homenatge a tots aquells que aquest cop, el diumenge 13 de març, es llencin a córrer pels carrers de Barcelona amb l’objectiu d’aconseguir el seu repte esportiu de la ciiutat comtal.

Aquest cop és el nou model fuzeX l’escollit, i mantenint les seves característiques tècniques, es crea tota una estètica amb inspiració Urban Jungle que incorpora detalls del propi esdeveniment en els seus acabats. El recorregut a la plantilla, el logo de l’esdeveniment i la seva efemèride son alguns dels grafismes dels que els corredors o acompanyants podran gaudir.

Tan sols mil parells estaran disponibles en la versió masculina i 600 en la femenina. El seu PVPR són 130€ i podran trobar-se en el booth d’ASICS de la Fira del Corredor de la Zurich Marató de Barcelona (oberta divendres 11 i dissabte 12), en les flagship stores d’ASICS i en botigues pespecialitzades i multiesport.

intro fuzeX bcn maraton limited edition

Sobre les noves fuzeX

FuzeGEL és la nova tecnologia d’ASICS amb la que la marca japonesa inicia 2016.

FuzeGEL és la combinació de foam i GEL en la zona de la mitjasola, una suma que facilita un estalvi de pes i una aposta per la lleugeresa en tota la col·lecció fuzeX.

Els models fuzeX destaquen per diferents aspectes:

Lleugeresa: gràcies a l’ús de la nova tecnologia FuzeGEL, el seu pes és de tant sols 280 grams.

Ajust: el seu nou mesh en el upper proporciona un ajust sensacional, recollint qualsevol moviment del peu des de la zona dvantera fins al taló.

Versatilitat: és un model apte per a córrer mitges distàncies però, al mateix temps, gràcies a la seva renovada i fresca imatge, ofereix comoditat extrema per ser utilitzat en altres activitats físiques o quotidianes.

Simplicitat de línies: la seva estética s’estilitza seguint les últimes tendències en sabatilles esportives tot i amagar en el seu interior tot un univers de prestacions. Els seus colors són trencadors i combinen de forma destacada tonalitats per la mitjasola i l’upper.

Running: les fuzeX formen part de l’extensa y consagrada col·lecció de running d’ASICS desenvolupada per el seu Institut d’Esport i Ciència ubicat a Kobe (Japó) i es beneficien de l’amplia experiència de la marca.

fuzex bcn men and women

Els models fuzeX combinen en la seva mitjasola l’ús de fuzeGEL i el Solyte en la part del darrera amb la finalitat d’oferir una major estabilitat i reacció en cada trepitjada. El drop de les fuzeX són 8mm. A més a més inclouen la plantilla X-40 Sockliner d’Asics, per a una major amortiguació interna. Aquesta plantilla disposa de facultats antibacterianes i s’adapta a la planta del peu de cada corredor, recuperant la seva forma original després de la cursa.

​#wantitmore

#runonimpuls

#soyrunner​

Deixa un comentari