Cartell de luxe a la BUFF® Epic Trail 2019

Camí de penjar el cartell d’inscripcions esgotades. Disponibles aquí.

La BUFF® EPIC TRAIL 2019 ve carregada de grans noms del Skyrunning mundial. És un dels grans esdeveniments d’esports i activitats de muntanya, sobretot de les curses per muntanya.

buff epic trail
Foto: Anna Olea / Ocisport

Són 4 curses de 65, 42, 26 i 12 km. La de 65 km és el Memorial Joan Rojas, catalogada com ITRA4; la de 42 km, serà el gran plat fort del cap de setmana ja que forma part de les migu Run World Series i més una de les poques del calendari anual considerada com Super Sky amb doble puntuació. Finalment, la de 26 km que forma part de les Skyrunner Sèries i la de 12 km molt orientada al Skyrunning d’iniciació i més popular.

La cursa de 42 km que és Super Sky serà espectacular, no només pel recorregut i la seva duresa, sinó sobretot pel nivell que s’espera rebre a causa de la puntuació que atorga pel rànquing mundial.

Alguns dels corredors destacats que fins ara han confirmat són:

En nois ja està confirmada la presència de:

Pascal Egli, 4t en el rànquing mundial
Dmitry Mityaev, 5è a la general
Jonathan Albon, 12è de la general
A més de Zaid Ait Malek, entre molts altres.

En noies, la llista a hores d’ara fa por:

Ragna Debats, número 1 del món
Holly Page, número 2 mundial
Hillary Gerardi, 3a del món
Sanna i Lina Elkott, 8a i 4ª mundials
Sheila Avilés, 7a del rànquing
Ekaterina Mityaev 9ª del món

Pràcticament el Top 10 mundial al complet.
I alguna gran sorpresa que segur que ens anirà arribant …

El fet de ser un festival d’esports de muntanya molt complet i consolidat, amb gran quantitat d’activitats paral·leles de tot tipus, ja és la 6a edició com a BUFF® Epic Trail i 3ª del festival, ajuda molt a que sigui un esdeveniment molt internacionalitzat i amb molts milers de seguidors que no s’ho volen perdre en alguna de les seves diverses opcions.

Tant és així que s’espera tancar inscripcions pròximament, molt abans de l’arribada del mateix esdeveniment. Les inscripcions són molt limitades i és per aquest motiu, que aquell que tingués pensat assistir a alguna de les diverses carreres s’ha de donar pressa si no es vol veure fora de les llistes d’afortunats que viuran aquest gran cap de setmana de Skyrunning.

No solament és una gran opció per a gaudir en primera persona de l’skyrunning sinó que a més permetrà veure de prop i fins i tot córrer amb els millors. Almenys fer-se una foto a l’inici, perquè després serà difícil tornar-los a veure un cop es doni el tret de sortida.

 

Deixa un comentari