Guanya un dorsal gratis per la Saldes Xtrail 2016

Guanya un dorsal gratis per la cursa de muntanya Saldes Xtrail !!!

Concurs:

Guanya una inscripció gratuïta per la cursa de muntanya Saldes Xtrail (https://www.esportistes.cat/esdeveniment/saldes-xtrail-2016/)

Els amics de 7sports ens cedeixen 2 dorsals per sortejar!!!

La cursa es celebrarà el proper 10 de juliol del 2016 a Saldes, i ens permetrà córrer per un preciós entorn natural del Berguedà, a peus del Pedraforca, en qualsevol de les tres modalitats: 15km, 26km o 46km

Podeu participar per Twitter, per Facebook o pel nostre Fòrum:

 

Si voleu participar per TWITTER:

1.- Fes-te follower del nostre compte de twitter @esportistesCAT

2.- Fes un RT del twitter que hem publicat:

“Fes RT, segueix-nos i entraràs al #SORTEIG de 1 DORSAL per la cursa de muntanya @SaldesXtrail !!!”

Si voleu trobar aquest tweet feu click aquí

 

Si voleu participar per FACEBOOK:

1.- Segueix-nos a la nostra pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/EsportistesCat/)

2.- Comenta aquesta publicació mencionant com a mínim a un amic/amiga que li agradi córrer i compartiu-la al vostre mur (https://www.facebook.com/EsportistesCat/posts/593516257490335)

 

Si voleu participar pel FÒRUM:

Tant sols heu d’estar registrats al nostre fòrum (http://forum.esportistes.cat) i haver posat almenys un post durant els dies que dura aquest concurs.

 

Les condicions del sorteig són:

1. Per entrar al sorteig has de seguir les instruccions explicades més amunt, ja sigui a través de Facebook, Twitter, o del nostre fòrum

2. El sorteig es celebrarà el dia 15 de juny del 2016 a les 21:30h i el mateix dia anunciarem els guanyadors que sortiran d’entre tots els participants a través de twitter i facebook o fòrum d’esportistes.cat

3. Nomès els guanyadors podran disposar de les inscripcions gratuïtes i en cap cas les podran cedir a un altre esportista un cop inscrit.

4.- Els guanyadors podran escollir en quina de les tres modalitats participar

5.- Un cop comuniquem els guanyadors, Esportistes.cat es posarà en contacte amb ells per tal d’informar-los de com procedir per a obtenir la inscripció de forma totalment gratuïta.

saldes xtrail sorteig

 

Deixa un comentari