Salomon presenta la nova tecnologia Energy Blade, lleugeresa i velocitat al poder

Les noves sabatilles de running d’asfalt aporten velocitat gràcies a la tecnologia Energy Blade, amb un enfocament basat en el desenvolupament de calçat revestit de carboni

La nova S/LAB Phantasm és la sabatilla de running d’asfalt més ràpida que ha creat Salomon, mentre que la nova Spectur és lleugera com una ploma, per a corredors d’avantpeu i migpeu que vulguin competir

La tecnologia Energy Blade s’incorpora també a les noves sabatilles de trail running i al calçat de senderisme ràpid

  

La consigna de Salomon per a la gamma de calçat de running d’asfalt de la temporada primavera-estiu 2022 és velocitat… per a tothom. Les noves propostes de la gamma es basen en el fet que sentir la velocitat no està destinat només als corredors de primera línia, sinó també als que corren diàriament i als campions de cap de setmana.

Després de collir grans èxits el 2021 al running d’asfalt amb el llançament de la sabatilla de running reciclable Index.01, Salomon va seguir evolucionant la seva gamma d’entrenament de rendiment amb la seva reeixida gamma Sonic i va incorporar un nou nivell de competició (S/LAB Phantasm ). I ara expandeix la seva gamma fins i tot més enllà amb millores significatives quant a velocitat i confort.

Nova tecnologia Energy Blade aplicada a road, trail running i hikking

Seguint la tradició de Salomon d’aportar innovació a través de la seva experiència en biomecànica, les noves sabatilles de running d’asfalt per a la temporada 2022 aporten velocitat gràcies a una nova tecnologia anomenada Energy Blade, que segueix un enfocament original i centrat en el client basat en el desenvolupament de calçat revestit de carboni. Aquest enfocament consistia a crear una tecnologia dinserció perfectament adaptada a les necessitats de diferents tipus de corredors, i això significava ajustar el material dinserció a cada model de calçat, així com la ubicació exacta daquesta inserció al calçat, per així satisfer les necessitats d’un determinat perfil de corredors.

Per exemple, la nova S/LAB Phantasm CF -la sabatilla de running d’asfalt més ràpida que ha creat Salomon- conté una placa de fibra composite que varia en fermesa a zones concretes sota el peu per facilitar una propulsió cap endavant més ràpida als corredors més veloços. D’altra banda, la inserció a la nova sabatilla Spectur ha estat dissenyada per aportar una transició equilibrada del taló a la puntera, allà on més ho necessiten la majoria dels corredors. L’equip de dissenyadors de calçat de Salomon estava tan entusiasmat amb la tecnologia Energy Blade que van decidir incorporar-la també a les noves sabatilles de trail running i al calçat de senderisme ràpid.

Per millorar l’amortiment de la seva oferta en running d’asfalt, Salomon també ha creat un nou component lleuger i elàstic, fet d’escuma supersuau, que la marca ha batejat com a Energy Surge. Es pot trobar a tot el nou calçat d’asfalt de la temporada.

Spectur, lleugeresa i velocitat al poder

La nova Spectur és una sabatilla de running d’asfalt lleugera com una ploma, per a corredors d’avantpeu i migpeu que vulguin competir. Incorpora la tecnologia Energy Blade amb forma de placa de poliamida i fibra de vidre. Amb la seva forma única i dissenyada com una ajuda per als corredors de migpeu i taló, la placa ofereix una transició equilibrada des del taló fins a la puntera, que és on i quan la majoria dels corredors més necessiten aquesta ajuda extra. La geometria Reverse Camber del rocker, disseny insígnia de Salomon, accelerarà les teves transicions perquè passis menys temps enganxat a terra i més temps avançant. L’Energy Surge (un component d’escuma lleugera, suau i resistent) esmorteeix l’impacte de cada pas i permet una gambada més suau.

 

Deixa un comentari