1r Fòrum Dona i Esport Barcelona

Us fem arribar informació sobre l’interessantíssim 1er Fòrum Dona i Esport Barcelona que es celebrarà el proper mes de març a Barcelona.

Qué és el fòrum, a qui va dirigit, com us podeu inscriure i TOT EL PROGRAMA, ho podeu veure a continuació!

1R FÒRUM DONA I ESPORT BARCELONA

#trencantestereotips

Data i lloc: 21/03/15 VALKIRIA HUB SPACE

dona i esport fòrum

Què pretenem amb el 1º Fòrum BCN Dona i Esport?

Aquest esdeveniment pioner, pretén democratitzar la pràctica de l’esport entre dones de totes les edats, classes socials i condició econòmica dotant-les d’eines, informació, dades, fonts i arguments perquè prenguin les decisions assertives i individuals pel que fa a la pràctica esportiva. La jornada es divideix en 3 grans blocs:

• Dona, Esport i Salut

• Dona, Esport i Societat-Consum

• Dona, Esport i Gestió-Lideratge

També es realitzaran 3 tallers simultanis sobre nutrició, salut i material esportiu. Acabarem amb un final inspirador i 3 testimonis espectaculars. Per això l’eslògan de l’esdeveniment és #trencantestereotips i pretenem acabar la jornada amb un Manifest, que haurem elaborat entre totes i tots, que cobreixi dos aspectes: Què estereotip volem trencar? Què és per a tu ser esportista? Com està estructurat? En cada un dels blocs hi haurà taules rodones amb ponents que ens donaran petites ponències sobre el tema en qüestió . Cada taula rodona es tancarà amb un debat amb la participació d’una excepcional fila zero. (adjuntem imatges amb el programa del fòrum) Un total de 23 ponents participaran i un total de 10 experts/es en Fila Zero seran la font d’informació d’aquesta jornada pionera a la ciutat de Barcelona. La periodista esportiva i consultora Pilar Calvo serà l’encarregada de presentar a cada ponent i de generar el debat entre el públic convidat i els més de 400 participants.

A qui va dirigit?

A totes les persones inquietes en temes d’esport, que el practiquin i que no es quedin amb la informació comercial o bàsica que de vegades circula al carrer o en determinats cercles. Volem “donar poder” sobretot a les dones- des de petites fins àvies- perquè lliurement prenguin la decisió de practicar esport i que això formi part del seu dia a dia i dels seus valors de vida.

Qui hi ha al darrere?

Dra. Eva Ferrer: Metge especialista en medicina de l’esport. eldeporteenfemenino.com

Zaraski Villanueva: Preparador físic amb el mètode Cross Zircuit.

Gemma Cernuda-Canelles: CEO de Ellas Deciden – La Comunicació en Femeni.

Amb Eva, Zaraski i Gemma portem treballant en aquest Fòrum des del passat mes d’abril i durant aquests 7 mesos s’han sumat al carro marques, institucions i persones que fan que aquesta jornada sigui l’inici de moltíssimes més. Comptem amb la inestimable suport institucional de l’Ajuntament de Barcelona, des de la Regidoria d’Esports i Qualitat de Vida, que des del primer moment van dir que un esdeveniment així és el que calia a Barcelona. També les nostres col·legues directores i gestores del Valkiria Hub Space de Barcelona, amb la direcció de Yolanda Triviño que ens han cedit l’espai per a l’esdeveniment. Grans marques de sectors com el farmacèutic, d’alimentació, begudes, editorial, esportiu, moda….. ja estan col·laborant amb el Fòrum i aportant la seva experiència i coneixement per generar un esdeveniment memorable. Sense el suport d’aquestes marques i la seva col· laboració seria impossible armar un esdeveniment així d’ambiciós. Sobretot sense la participació absolutament generosa de totes i tots els ponents i la Fila Zero.

Com em puc inscriure? Gràcies a la Plataforma QUEDAMUS, quedamus.com, podem inscriure’ns en línia. Aquesta és una altra de les marques que ens dóna suport i des de la seva fundadora Carmen Tejedor, hem creat d’una manera fàcil, clara i ràpida com inscriure’t a l’esdeveniment gratuït i rebre informació de tots els esdeveniments previs que organitzem abans del Fòrum Dona i Esport. ¡Inscriu-te ara!

PROGRAMA DEL FÒRUM

dona i esport programa 1

 

dona i esport programa 2

 

Deixa un comentari