Així és el recorregut de la Salomon Run 2018

L’Estadi Olímpic, el Poble Espanyol i Montjuïc, protagonistes de la Salomon Run 2018

  • En la seva cinquena edició, la Salomon Run tornarà al Poble Espanyol i ampliarà el seu pas per l’Estadi Olímpic
  • La prova és una 10k amb personalitat pròpia, entretinguda i amb un circuit ple de sorpreses: escales, canvis de terreny i vistes a Barcelona

Les inscripcions estan obertes a www.salomonrunbarcelona.com i limitades a 3.000 corredors

 

L’Estadi Olímpic, el Poble Espanyol, escales, vistes, desnivell …. així és la Salomon Run 2018. La prova, que arribarà el 29 d’abril a Barcelona, ​​és una de les curses de 10k més diferents de la ciutat, amb un circuit ple de sorpreses. En la seva cinquena edició, la cita presenta un recorregut molt semblant al de l’any passat, conservant tot allò que la fa especial i retocant algun tram per fer-la encara més divertida.

 

Així, els 3.000 participants que acceptin el repte de posar-se el dorsal, arrencaran al costat de la Font Màgica de Montjuïc i afrontaran un inici exigent però divertit. D’entrada, superaran una bona ració de graons al Passeig Jean Forestier, per deixar enrere el MNAC i, al Km.2 arribarà ja la primera sorpresa: l’entrada a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, que fa 26 anys va ser l’epicentre d’uns Jocs que van canviar Barcelona. Els runners faran una volta completa en una pista d’atletisme plena d’història.

 

El circuit permetrà agafar aire als participants amb un tram en baixada que els portarà fins al camp municipal de beisbol Carlos Pérez de Rozas; deixaran enrere l’INEFC; la plaça Europa, o la Torre de Telecomunicacions i sumaran uns metres per l’anella olímpica de Montjuïc, al costat del Palau Sant Jordi. El camí cap al Poble Espanyol variarà lleugerament, reduint els metres sumats per l’Avinguda de l’Estadi. En la seva cinquena edició, la Salomon Run tornarà a convertir-se en una de les poques proves que s’endinsen en un dels racons més curiosos de Montjuïc. Serà el tercer any en què la cita entri al Poble Espanyol i descobreixi les seves cases, places i tallers d’artesans, donant un impuls als corredors per encarar els últims quilòmetres de la prova.

 

Ja en el km7, els participants veuran de reüll la línia d’arribada i trepitjaran el passeig de Jean Forestier però, abans, hauran de rodejar el MNAC, superar diversos trams de graons i gaudir del pas pel parc del passeig de Santa Madrona amb fonts , arcs i frondosa vegetació, situat als peus del Museu d’Arqueologia de Catalunya. Els últims metres vindran en forma d’escales -de baixada- i la prova regalarà una última volta a la Font Màgica de Montjuïc als runners perquè aixequin els braços i gaudeixin dels metres finals fins a creuar la meta.

 

Així, la Salomon Run tornarà el 29 d’abril a Barcelona i ho farà, un any més, amb un recorregut amb personalitat pròpia, carregat d’aventura i pensat perquè la diversió sigui màxima. Les inscripcions continuen obertes a www.salomonrunbarcelona.com. La cita manté el preu de 16 € i inclou samarreta oficial de la prova, cronometratge amb xip i un sa i abundant avituallament al final dels 10km.

 

Consulta el track aquí

 

Deixa un comentari