Arriba la nova GEL-KAYANO 21

Uns dels models més emblemàtics d’ASICS arriba ja a la seva 21a edició incorporant deu millores respecte a la seva predecesora

 asics logo

 

ASICS aprofita la recta final de 2014 per al llençament d’una de les novetats que majors expectatives havia generat en els darrers mesos: la nova versió de la GEL-Kayano que en la seva 21a edició no defrauda als seus milions de seguidors amb l’incorporació de fins a 10 millores respecte a les seves predecesores.

La nova GEL-Kayano destaca per ser 10 grams més lleugera gràcies en part a la nova mitja-sola FluidRide 2.0. Aquesta, en la seva capa inferior és un 15% més lleugera que en la GEL-Kayano 20 i a més a més renova la seva capa superior per tal d’obtenir una reactivitat d’un 20% superior en cada trepitjada, ajudant així  a l’enlairement.

També la sola arriba amb canvis notables, sobretot pel que fa la part del taló i l’avantpeu, amb la finalitat d’aconseguir un impacte més suau i un enlairement més dinàmic. Pel que fa la zona del taló, la seva nova estructura ajuda a reduïr la velocitat d’eversió en el taló, facilitant el funcionament del Guidance Line més ràpid. Al reduïr la velocitat de pronació  s’afavoreix al runner a l’haver menys tensió en els músculs més dèbils del tren inferior. Pel que fa la puntera, aquesta té una àrea d’enlairement millorada, més flexibilitat i ajuda al mecanisme de re-supinació

 

Major estabilitat i confort

La nova GEL-Kayano 21, sabatilla recomenada per a aquells corredors pronadors o que tenen tendència a la pronació, posa especial atenció a millorar encara més l’estabilitat. Per aquest motiu disposa d’una base més estable que és 1mm més ample i amb un millor recolzament en la mitjasola. El seu Trusstic és ara més fort en forma de piràmide i incrementa el recolzament en la torsió. El seu Cluth Counter també s’ha reforçat i disposa més estabilitat en el taló.

Pel que fa comfort, la nova GEL-Kayano 21 disposa del nou X-40 Sock Liner.

Aquesta plantilla comfort dry X40 és una versió millorada de la plantilla feta servir fins a la data. La GEL-Kayano 21 és juntament amb la nova GEL-Nimbus 17 l’únic model on es pot trobar. Els seus beneficis són major comoditat i un 40% més de reacció en cada trepitjada.

La nova GEL-Kayano 21 ja es pot trobar en punts de venta de tot Catalunya. 

PVPR: 175 €

asics kayano 21

 

Deixa un comentari