Asics celebra l’arribada de la primavera amb la nova col·lecció AKURA

Inspirada en el ritual japonés que rendeix homenatge a quan floreix el cirerer, el llençament es composa de tres models.

 

ASICS va anunciar el llençament de la seva col·lecció SAKURA, inspirada en la flor del cirerer, que cada any arriba de forma puntual per anunciar la primavera. Aquest moment de l’any és així sinònim d’un nou inici, i la col·lecció SAKURA ofereix les tres sabatilles necessaries per tota aquella que vulgui iniciar o reiniciar la seva rutina d’entrenament d’una nova forma.

La col·lecció es composa d’aquests tres models, diferents tècnicament entre ells:

 

RoadHawk FF SP

El model ideal per aquelles que volen sentir-se ràpides i lleugeres quan entrenen i es repten per ser cada dia més ràpides. Gràcies a la seva mitjasola amb FlyteFoam, aquesta sabatilla afavoreix córrer a ritmes més alts dels habituals, sent molt reactiva, al temps que es converteix en un model perfecte per poder ser usat a diari.

 

GEL-Nimbus 20 SP

Amb màxim confort, per sentir-se corrent com damunt els núvols de tipus Nimbus, el model celebra els seus 20 anys en el mercat amb aquesta edició en els colors Sakura que ajudarà a totes aquelles que busquen màxima amortigüació pels seus entrenaments o curses, protegint al màxim les seves articulacions.

 

GEL-KENUN SP

Model versàtil per fer servir ja sigui en el gym o bé en el dia a dia de forma casual, la GEL-KENUN SP ajuda a expresar el moviment que portem dins. Amb una amortigüació excepcional gràcies a tot el GEL a la part de darrera i el Solyte de la mitjasola per màxim confort a cada petjada, aquest model ofereix el balanç ideal per aquelles que no volen renunciar al seu estil ASICS en qualsevol moment del dia.

 

I per què aturar-se aquí? ASICS proposa combinar les noves sabatilles de la col·lecció SAKURA amb les propostes de la seva col·lecció tèxtil primavera-estiu 2018, així com l’ASICS Cool Tank i el Cool-Capri per acompanyar a la RoadHawk; o en dies més freds el P/O Hoody, amb el SS Top i el ASICS Pant amb qualsevol dels tres models.

Deixa un comentari