ASICS OUTFIT – Prepareu-vos pel fred i la falta de llum

 

 

Material esportiu ASICS per running a l’hivern

Arriba el fred i arriben els dies curts, on si volem anar a córrer per la tarda ja és fosc. Per combatre aquests dos factors, ASICS ens informa d’aquests productes:

Sabatilles RoadHawkFF

Aquest nou model, el més lleuger de tota la sèrie #FeelFast d’ASICS, de tant sols 245 grams, combina una amortiguació òptima i una sensació de lleugeresa amb una estètica fresca, dissenyades per a qualsevol tipus de corredor que busqui velocitat i estil amb un elevat nivell de comfort. Pes: 245 gr; Drop: 8 mm; PVPR: 120€.

Comprar:

 

asics roadhawk

 

Lite Show Winter Jacket

Pertanyent a la col·lecció Lite Show d’ASICS, aquesta peça de roba ddestaca per la seva forta reflectivitat en 360 graus quan rep la llum directa d’un punt de llum com un frontal o els fars d’un vehicle. Ideal i altament recomenable en termes de seguritat per tots aquells que surten a córrer a plena nit. El model destaca, a més a més, per la seva capacitat d’aillar al corredor de vent i fred els dies més durs de l’hivern, sense perdre en canvi l’elasticitat.

PVPR: 110€

Comprar:

lite show winter asics

Lite Show Top SS

Samarreta que pertany a la col·ecció Lite Show d’ASICS, aquesta peça de roba destaca per la seva forta reflectivitat en 360 graus quan rep la llum directa d’un punt de llum com un frontal o els fars d’un vehicle. Ideal i altament recomenable en termes de seguritat per tots aquells que surten a córrer a plena nit.

PVPR: 45€

Comprar:

lite show asics

Race Tight

Malla llarga amb bandes reflectants en la zona baixa de la cama, destaca per la justa compressió i adaptabilitat al cos, amb costures planes i butxaca d’emmagatzematge en la zona de darrera.

PVPR: 60€

Comprar:

race tight asics

Basic Performance Gloves

El complement ideal per als dies d’intens fred, pluja o neu, en els que els corredors més aventurats no renuncien al seu entrenament o competició. Altes propietats tècniques i detalls per a un ajust òptim que aïlli de les consicions exteriors.

PVPR: 18€

Comprar:

ASICS GLOVES

Performance Lite Cap

Protecció contra el fred, reflectant 360, que ajuda a evitar la sensació d’humitat.

PVPR: 25€

LITE CAP ASICS

Liteshow Armtube

¡Amb punts reflectants, el complement per a aquells que són uns apasionats de l’entrenament escoltant música! Completament ajustable a varies posicions, compatible amb iPhone.

PVPR: 25€

ARMTUBE ASICS

Deixa un comentari