Curses virtuals a les estacions del Grup FGC

Curses virtuals a les estacions del Grup FGC

  • Vall de Núria és l’escenari de la cursa virtual “Camí Vell”, que va des de Queralbs fins a Núria. Es tracta d’un dels itineraris de muntanya més característics del Pirineu. Actualment, els atletes Joan Freixa (41:49:00) i Laura Orgué (49:10:00) ostenten els millors resultats d’aquest repte esportiu
  • Les estacions del Pallars Sobirà, alhora, proposen curses 3.0 per fer aquest estiu: la Cronoescalada amb bicicleta de carretera a Port Ainé i el Quilòmetre Vertical “Vall de Peguera” d’Espot

Aquesta temporada, Vall de Núria, Espot i Port Ainé ofereixen un estiu ben diferent, carregat de curses virtuals en què els participants poden gaudir de la natura i l’entorn de l’alta muntanya d’una forma diferent. D’aquesta forma, amb aquestes propostes, les estacions del Grup FGC fomenten l’esport i l’ús de les noves tecnologies en un estiu ple d’aventura i adrenalina.

Una cursa virtual no té dates ni horaris i es pot fer les vegades que es vulgui. La inscripció, gratuïta, està oberta a tothom, tant per a aquelles persones que volen passejar sols o en companyia i desitgen un record que certifiqui el seu pas pel camí (temps, distància, desnivell,…), com per a aquells que els agrada córrer, caminar o pedalejar mentre observen la natura que els envolta. Els participants sempre tenen la possibilitat de comparar-se amb ells mateixos i amb la resta de competidors.
 

cursa virtual

La cursa virtual del Camí Vell

Aquest estiu, fins a l’1 de novembre, Vall de Núria proposa conèixer d’una manera diferent el “Camí Vell” de Queralbs a Núria, un dels itineraris de muntanya més característics de Catalunya i del Pirineu per a la pràctica excursionista i per gaudir intensament d’un entorn natural únic.
Hi haurà premis per als millors resultats: Els dos primers classificats de les categories home i dona guanyaran una estada d’una nit amb mitja pensió a l’Hotel Vall de Núria. Entre tots els participants que completin el recorregut se sortejarà una participació per a dues persones per a la travessa “Refugis del Torb” durant la temporada d’estiu 2018 (incloent la pernoctació) i una altra participació a la travessa “Els 3 Refugis”, també amb pernoctació. A més, se sortejaran 5 vals per a dues persones de bitllet d’anada i tornada del Cremallera de Vall de Núria amb bitllet de passeig amb telecabina.
Es tracta d’una cursa oberta a tothom, en què un dels màxims atractius consisteix a intentar superar-se dia a dia, tot comparant-se amb un mateix i amb la resta de participants, on destaca la presència d’esportistes d’alt nivell. Actualment, els participants amb millors resultats en la carrera virtual del Camí Vell són: en categoria masculina Joan Freixa (41:49:00, any 2012), Agustí Roc (42:29:00, any 2011) i Just Sociats (44:05:00, any 2010); i en categoria femenina Laura Orgué (49:10:00, any 2013), Núria Picas (55:30:00, any 2010) i Laia Andreu (55:43:00, any 2010).
Per a més informació: http://www.valldenuria.cat/

Propostes 3.0 al Pallars Sobirà

Aquest estiu, com a novetat, l’estació de Port Ainé presenta la Cronoescalada amb bicicleta de carretera, la qual es realitza a través de l’APP  de l’estació. Entre les principals característiques, destaquen els 18,6 quilòmetres de pujada i el desnivell positiu de 1.228 m. La ruta comença a l’encreuament de la carretera general C13 i arriba fins a l’Hotel Port Ainé 2000***. Un cop acabat el recorregut, cada participant enregistrarà el seu temps i es farà un rànquing dels millors resultats.
Només per completar l’etapa, tots els ciclistes obtindran un forfet 2×1 per a la propera temporada. A més a més, el millor temps absolut s’emportarà un Casc de ciclisme model Align de la marca Specialized cortesia de la botiga especialista en ciclisme al Pallars Sobirà ubicada a Esterri d’Àneu i Tremp; Esierri Bikes i el millor temps de cada categoria (femenina i masculina) s’emportarà una nit d’estada a l’Hotel Port Ainé 2000* en MP per a dues persones bescanviable durant la temporada d’hivern 17-18.
Espot, per la seva banda, compta amb el Quilòmetre Vertical: “Vall de Peguera“ d’Espot. Al ser virtual, no té data ni horari i es pot fer el dia i a l’hora que es vulgui, sols o acompanyats. Els participants sempre es podran comparar amb la resta de competidors i amb ells mateixos. Actualment, el millor temps d’aquesta prova és d’1h 5m 13s (any 2016).
Tots els participants tindran un val 2×1 en Forfets de dia d’Espot i Port Ainé bescanviable durant la temporada 17/18!
A més, qui faci el millor temps de cada categoria (femenina i masculina) s’emportarà 1 val de descompte de 15€ en compres de material esportiu cortesia de la botiga de referència ubicada a Sort; Saorte Sports i una nit d’estada en MP en un dels allotjaments del poble d’Espot per a dues persones bescanviable durant la temporada d’hivern 17-18.

Deixa un comentari