El Circuit de l’Obaga convoca als amants del trailrunning a córrer contra el càncer

  • Enguany, el Circuit aplegarà dues curses que es celebraran el 13 d’abril a Ponts i el 12 de maig a Tiurana.

  • Tots els fons recaptats es destinaran a Oncolliga Lleida per donar suport a la lluita contra el cáncer.

 

circuit obaga

El Circuit de l’Obaga és un esdeveniment esportiu i solidari que combina la passió pel trailrunning amb l’esperit de lluita contra el càncer. És per això, que tots els beneficis que es recaptin amb les inscripcions es destinaran a Oncolliga Lleida, una entitat sense ànim de lucre que té per finalitat promoure i impulsar activitats que ajudin a la prevenció i control del càncer a les comarques de Lleida.

Es tracta de la 7ª edició d’aquest esdeveniment que amb la seva llarga trajectòria ja s’ha convertit en un referent pels trailrunners de la comarca de La Noguera i rodalies. Enguany, el Circuit de l’Obaga presenta una gran novetat i és que, a la clàssica Tiurana Trail – localitat on ja s’han celebrat les 6 edicions prèvies -, se li sumarà la Ponts Trail. La finalitat d’aquesta 7ª edició és que els municipis s’apleguin per una mateixa causa: sumar esforços en la lluita contra el cáncer.

Ambdues curses presenten cinc modalitats: mitja marató, 10 i 12 km, canicross, caminada i cursa infantil. A més, a la Tiurana Trail se li suma la modalitat de marxa nòrdica, que a la vegada aplega dues opcions: la cursa competitiva de 10km que comptarà amb la presència de jutges que vetllaran pel compliment del reglament; i la marxa nòrdica no competitiva amb un recorregut de 12km amb servei gratuït de préstec de bastons i amb instructors que ensenyaran la tècnica. En definitiva, una oportunitat ideal pels amants de la marxa nòrdica, tan pels més experimentats com per aquells que vulguin conèixer i tenir la primera presa de contacte amb aquesta disciplina.

Tiurana i Ponts, són dos municipis veïns que es troben a la comarca de La Noguera i destaquen per situar-se en un entorn privilegiat, amb un paisatge incomparable. Tots els recorreguts de les curses transcorreran per corriols, trialeres i pistes forestals.

Tots els interessats ja poden formalitzar la inscripció, trobaran tota la informació a: https://circuitdeobaga.wordpress.com/cursa-de-ponts/ i https://circuitdeobaga.wordpress.com/el-circuit-2/. Els participants de les dues curses, així com també els que s’inscriguin per equips, podran gaudir d’un preu especial.

Un any més, tots els corredors participants rebran una bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors, avituallaments durant la cursa i l’arribada, servei de cafeteria, vestuari i dutxes. Els tres primers classificats de cada categoria (femení/masculí) i cursa de les diverses modalitats  rebran un obsequi. També hi haurà guanyadors absoluts entre tots els participants de les dues curses, tant de la Ponts Trail, com de la Tiurana Trail. Per altra banda, tots els participants formaran part d’un sorteig de material esportiu i activitats d’oci.

Un any més, el Circuit de l’Obaga té per finalitat aportar el seu gra de sorra en la lluita contra el càncer i enguany, i per això, destinarà tots els beneficis del circuit  a l’entitat local Oncolliga Lleiga

L’esdeveniment està organitzat per l’associació per a la difusió i promoció de l’esport, ACTN3 Sport, Blue Motors i compte amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Tiurana i l’Ajuntament de Ponts.

 

Per a més informació:  www.obaga.esFotografies de les anteriors edicions del Circuit de l’Obaga:  https://www.flickr.com/photos/105239617@N08/albums

Facebook: https://www.facebook.com/CircuitDeLObaga / Twitter: https://twitter.com/circuitobaga / Instagram: https://www.instagram.com/circuitobaga/

 

Més informació sobre la Lliga Lleida

La finalitat de la Lliga és promoure i impulsar activitats que ajudin a la prevenció i control del càncer a les nostres comarques, amb una única vocació de servei desinteressat a la nostra societat.

 

Deixa un comentari