EL TRAIL FONTS DEL MONTSENY 2016 OBRE INSCRIPCIONS

 

Aquesta cursa de muntanya tindrà lloc el 2 de juliol de 2016, proposant tres recorreguts amb sortida i arribada a Viladrau: un de 17 km i 1000D +, un altre de 28 km i 1500D + i, com a novetat, un tercer de gairebé 2 km per als corredors més joves.

 

Avui, 18 de gener, s’obren les inscripcions de la segona edició del Trail Fonts del Montseny (TFM2016), una convocatòria que va néixer l’any passat amb l’objectiu de reunir esport i natura i donar a conèixer el magnífic entorn del parc natural del Montseny.

 

La primera edició va transcórrer sense incidents importants tot i les elevades temperatures i la dificultat tècnica d’alguns trams de la cursa, i va comptar amb prop de 800 participants, que van tenir l’oportunitat de córrer per paisatges muntanyosos molt variats: senders, boscos de castanyers, rierols, fagedes, etc.

 

“Trailet Fonts del Montseny” (2 Km.)

La principal novetat d’enguany és que, a més dels dos circuits habituals, la convocatòria inclou un recorregut per als trailrunners de 6 a 12 anys (que, obligatòriament, hauran d’anar acompanyats d’un adult). La cursa, d’aproximadament 2 km, tindrà lloc el mateix dia a la tarda, compartint sortida i arribada amb els circuits llarg i curt.

Suport i patrocini

El “Trail Fonts del Montseny” compta amb el suport de l’Ajuntament de Viladrau, de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal d’Osona, a més del patrocini principal de Powerade i del recolzament del Diari SPORT com a mitjà oficial de la cursa.

Guanyadors del TFM2015

Distància Llarga (masc):

1º Roberto Sancho Martínez (2:34:39)

Distància Llarga (fem):

1ª Lali Masriera Arnau (3:16:28).

Distància Curta (masc):

1º Adrià Navarro Puigdevall (1:53:01).

Distància Curta (fem):

1ª Maite Mascherpa (2:33:34)

 

Podeu trobar tota la informació al nostre calendari de curses

TFM2016_horitzontal

Deixa un comentari