Un estiu d’alçada a La Molina amb activitats outdoor per a tots els públics

Activitats per tota la família i tots els públics a La Molina Estiu

  • Enguany, La Molina disposa d’un nou forfet d’activitats anomenat “La Molina Non Stop”, amb el qual es pot accedir al Telecabina La Molina, al telecadira Cap de Comella i al Bikepark, entre d’altres
  • Entre les novetats d’aquest any destaca el HoverKart i el Frisbee, així com l’ampliació del Bike Park

 

La Molina estiu està en funcionament cada dia fins l’11 de setembre. A partir d’aquesta data obrirà tots els caps de setmana fins al 15 d’octubre. Durant el període estival, els visitants podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats outdoor, pensades tant per a grans com per a petits.
Propostes carregades de novetats
 
Enguany, La Molina presenta diverses novetats en la seva oferta lúdica com, per exemple, l’ampliació del Bike Park, el qual compta amb una nova zona al Cap de Comella i disposa d’un total de 15 pistes de descens per a riders, amb gairebé 50 quilòmetres de recorreguts que el converteixen en el més gran de tota la península ibèrica. Disposa, a més, d’un circuit de Cross Country i Wood Park.
Alhora, presenta dues activitats completament noves: el HoverKart, que es tracta d’un enginy elèctric semblant als karts amb circuït per a nens i adults i el Frisbee (Disc golf), amb un circuit similar al del golf en què els participants (de 2 a 8 persones) recorren una distància i llencen discs a unes cistelles que es van trobant al llarg del recorregut.

la molina outdoor estiu

Més de 20 activitats per a tot l’estiu
 
Durant els mesos de juliol, agost i setembre, l’estació de la Cerdanya ofereix fins a 23 activitats per a tots els públics, entre les quals destaquen:
  • Passeig en Telecabina: El telecabina és el punt de referència de les activitats d’estiu i és la via d’accés al Bike Park i al Refugi Niu de l’Àliga. El descens es pot fer a peu, via camins de muntanya, o amb el Telecabina.
  • Zona del Llac: Consisteix en una zona d’aigües amb sorra, situada al llac de La Molina. Compta amb tota mena de jocs lúdics i disposa d’una àrea esportiva. A més, a l’agost hi haurà un inflable, muntat a la zona del llac.
  • Parc d’aventura pels arbres: Aquest circuit, apte a partir dels 4 anys, compta amb tirolines, ponts tibetans, ponts de mico, salts de Tarzan, entre d’altres, i brinda la possibilitat de fer circuits de nivells diferents.
  • Tubbing: La Molina compta amb dos tobogans, ubicats a la zona familiar del Bosquet, pels quals es baixa dins d’uns donuts gegants. Es tracta d’una activitat divertida i molt fàcil de practicar, dissenyada per gaudir amb la família i el grup d’amics.
  • Circuit d’interpretació de la fauna salvatge de La Molina: Es tracta d’un circuit circular d’entre 3 i 4 quilòmetres que es pot fer a peu. Amb un mínim de 10 parades i un màxim de 12, els participants es troben animals de la fauna salvatge de la zona  de La Molina representats per una figura il·lustrada de l’animal, un panell descriptiu de la seva biologia, dibuix de l’empremta i un apartat anomenat “Sabies què..?” fent referència a una curiositat de l’animal entorn de la seva biologia, costums, mite o llegenda del folklore popular.

 

Nou forfet La Molina Non Stop
 
Aquesta temporada La Molina presenta un nou forfet activitats “La Molina Non Stop”, que inclou: Telecabina La Molina, telecadira Cap de Comella, Bikepark, Tubbing, Zona lúdica i d’aigües, barques i patinets, vòlei, ponis, frisbee, circuit de fauna, piscina climatitzada, tennis i fitness. És personal i d’ús lliure durant tot el dia.
Alhora, també s’ofereixen nous forfets: el forfet de temporada recarregable BikeParkREC i el forfet recarregable BikeParkREC amb dies de lliure elecció de 2, 3, 4 i 5 dies.
Finalment, és important remarcar que enguany La Molina aplica una nova política de preus, seguint la línia marcada durant la temporada d’hivern: es fan uniformes les tarifes i les edats dels infants, fins als 16 anys, per adaptar el producte a les noves necessitats dels visitants.
Per a més informació: www.lamolina.cat
la molina pack non stop

Deixa un comentari