Guanya un dorsal GRATIS per la Cursa de Muntanya Entre Castells

Concurs:

Guanya una inscripció gratuïta per a la cursa de muntanya ENTRE CASTELLS   (https://www.esportistes.cat/event/entre-castells-2016) !!!

Els amics del GRUP EXCURSIONISTA CAPGIRELL VILAJUÏGA ens cedeixen 1 dorsal per sortejar!!!

Entre Castells es celebra el proper 12 i 13 de març del 2016 i hi ha quatre modalitats, la cursa VERTICAL, la de 8km, la de 16km i la de 24km.

Podeu participar per Twitter o per Facebook:

Si voleu participar per TWITTER:

1.- Fes-te follower del nostre compte de twitter @esportistesCAT

2.- Fes un RT del twitter que hem publicat:

Fes RT i si ets follower de entraràs al SORTEIG de 1 DORSAL per la ENTRE CASTELLS

Si voleu trobar aquest tweet feu click aquí

Si voleu participar per FACEBOOK:

Heu de ser seguidors del nostre perfil de Facebook (m’agrada a https://www.facebook.com/EsportistesCat ) i fer un comentari i compartir en el vostre mur el següent post:

https://www.facebook.com/EsportistesCat/posts/535565646618730

 

Automàticament entraràs al sorteig per guanyar una inscripció gratuïta per a la ENTRE CASTELLS del proper 12 i 13 de març del 2016 

Les condicions del sorteig són:

1. Per entrar al sorteig has de seguir les instruccions explicades més amunt, ja sigui a través de Facebook o de Twitter, com prefereixis

2. El sorteig es celebrarà el dia 28 de gener del 2016 a les 21h i el mateix dia anunciarem el guanyador o guanyadora que sortirà d’entre tots els participants a través de twitter i facebook.

3. Nomès el guanyador podrà disposar de la inscripció gratuïta i en cap cas la podrà cedir a un altre esportista. El guanyador escollirà si vol la inscripció per la cursa de 8km, 16km, 24km o per la cursa Vertical.

4. Un cop comuniquem el guanyador, Esportistes.cat es posarà en contacte amb ell/ella per tal d’informar de com procedir per a obtenir la inscripció de forma totalment gratuïta.

Sorteig Entre Castells

Deixa un comentari