Guanya un dorsal gratis per la Cursa del Port de Barcelona !!! Nocturna!

Guanya un dorsal gratis per la Cursa del Port de Barcelona !!! Nocturna!

Concurs:

Guanya una inscripció gratuïta per la Cursa del Port de Barcelona ( https://www.esportistes.cat/esdeveniment/cursa-del-port-de-barcelona-2016/) !!!

Els organitzadors de la Cursa del Port de Barcelona ens cedeixen 1 dorsal per sortejar!!!

La cursa es celebrarà el proper 18 de juny del 2016 a les 23:45h de la nit al Port de Barcelona. Una gran oportunitat de córrer una nit d’estiu, a la fresqueta vora el mar, començant la cursa un dia i acabant-la l’endemà ja que es corre a mitjanit.

10km sobre asfalt

Podeu participar per Twitter, per Facebook o pel nostre Fòrum:

 

Si voleu participar per TWITTER:

1.- Fes-te follower del nostre compte de twitter @esportistesCAT

2.- Fes un RT del twitter que hem publicat:

“Fes RT, segueix-nos i entraràs al #SORTEIG de 1 DORSAL per la Cursa del Port de Barcelona! @CursaPortBcn
#10km #run”

Si voleu trobar aquest tweet feu click aquí

 

Si voleu participar per FACEBOOK:

Heu de ser seguidors del nostre perfil de Facebook (m’agrada a https://www.facebook.com/EsportistesCat ) i fer un comentari mencionant com a mínim algun amic o amiga vostre que li agradi córrer i compartir en el vostre mur el següent post:

https://www.facebook.com/EsportistesCat/photos/a.227091154132849.1073741827.224454987729799/587296171445677/?type=3&theater

 

Si voleu participar pel FÒRUM:

Tant sols heu d’estar registrats al nostre fòrum (http://forum.esportistes.cat) i haver posat almenys un post durant els dies que dura aquest concurs.

Les condicions del sorteig són:

1. Per entrar al sorteig has de seguir les instruccions explicades més amunt, ja sigui a través de Facebook o de Twitter, com prefereixis

2. El sorteig es celebrarà el dia 29 de maig del 2016 a les 21:30h i el mateix dia anunciarem el guanyador o guanyadora que sortirà d’entre tots els participants a través de twitter i facebook o fòrum d’esportistes.cat

3. Nomès el guanyador podrà disposar de la inscripció gratuïta i en cap cas la podrà cedir a un altre esportista un cop inscrit.

4. Un cop comuniquem el guanyador, Esportistes.cat es posarà en contacte amb ell/ella per tal d’informar-li de com procedir per a obtenir la inscripció de forma totalment gratuïta.

sorteig cursa port barcelona

 

Deixa un comentari