Guanya una inscripció GRATIS a la CURSA PER L’ESPERANÇA – FEDER

Concurs:

Guanya una inscripció gratuïta per a la Cursa per l’Esperança – FEDER (http://www.lasansi.com/es/cursafeder) !!!

1.- Fes-te follower del nostre compte de twitter @esportistesCAT

2.- Fes un RT del twitter que hem publicat:

“Fes RT i si ets follower de @esportistesCAT entraràs al SORTEIG d’una INSCRIPCIÓ GRATIS a la CURSA per l’ESPERANÇA-FEDER @LaSansi 5km o 10km“

Si voleu trobar aquest tweet feu click aquí

Automàticament entraràs al sorteig per a una inscripció gratuïta per a la CURSA PER L’ESPERANÇA – CURSA FEDER que es celebrarà el proper 26 d’Octubre al Parc del Fòrum de Barcelona.

Desde Esportistes.cat volem agraïr al Club LaSansi  la possibilitat de realizar aquest concurs on els afortunats guanyadors podran gaudir d’una cursa en la modalitat que prefereixin (5km o 10km).

En aquest cas, LaSansi ens cedeix dues inscripcions per sortejar!!!

 

Les condicions del sorteig son:

1. Per entrar al sorteig has de ser seguidor del nostre compte de twitter (@esportistesCAT) i fer un RT al twitter mencionat amunt abans del dia 19 d’Octubre del 2014 a les 22h

2. El sorteig es celebrarà el dia 19 d’Octubre a les 22h i el mateix dia anunciarem el guanyador

3. La Cursa per l’Esperança – Cursa Feder té dues modalitats, la cursa de 5km i la cursa de 10km

4. Els guanyadors del concurs podran obtenir de forma gratuïta un dorsal per a qualsevol de les dues curses. El guanyador escollirà participar a la modalitat que vulgui, però nomès podrà ser ell qui disposi de la inscripció gratuïta i en cap cas la podrà cedir a un altre esportista.

5. Un cop comuniquem el guanyador, Esportistes.cat es posarà en contacte amb ell/ella per tal d’informar-lo de com procedir per a obtenir la inscripció de forma totalment gratuïta.

SORT!!!

samarreta cursa feder

 

Deixa un comentari