Inscripcions obertes per a l’ UTBCN – Ultra Trail Barcelona 2017

Inscripcions obertes per a l’ UTBCN – Ultra Trail Barcelona 2017

  • La prova encara la seva sèptima edició consolidada com una de les curses de trail running de referència a Catalunya.

  • Per aquest any presenta un nou sistema de tarifes personalitzables ajustat a totes les butxaques i necessitats.

  • L’UTBCN tindrà lloc el 25 de març de 2017.

utbcn inscripcions obertes

Nou sistema de tarifes

L’esperada obertura d’inscripcions de la sèptima edició de l’UTBCN – Ultra Trail Barcelona ® ja és aquí. Una de les curses de trail running de referència de l’Estat torna un any més amb la intenció de repetir i superar l’èxit del 2016, fent del pròxim 25 de març una autèntica festa de l’esport.

Amb la voluntat de seguir innovant, la principal millora d’aquesta edició és un nou sistema de tarifes ajustat a totes les butxaques i necessitats que permet fer cada inscripció al gust del corredor. Existeixen tres modalitats: la tarifa bàsica, amb tots els serveis mínims al preu més baix, la tarifa premium, amb tot inclòs, i la tarifa personalitzada, amb la que es podran escollir els extres que es vulguin per fer de la cursa una experiència única.

A més a més, l’UTBCN segueix premiant la fidelitat oferint un 10% de descompte addicional a tots els participants de l’edició del 2016, independentment de la modalitat escollida.

Diferents circuits

Pel que fa als circuits, l’UTBCN – Ultra Trail Barcelona ® segueix apostant per les quatre distàncies que ha tingut fins a la data: la Speed (21 km), la Marató (42 km), la Long (70 km) i l’Ultra (100 km). A més a més, i per tercer any consecutiu, l’UTBCN comptarà amb una prova per a nens i nenes de 5 a 16 anys, la KIDS, que estarà en el Campionat de Catalunya dins del circuit Catalonia Kids Cup.

ultra trail barcelona

 

L’UTBCN – Ultra Trail Barcelona ® és una de les curses puntuables de l’Ultra Trail du Montblanc – UTMB, la qual ha canviat el seu sistema de puntuació. En aquesta edició, l’UTBCN (100 km) atorgarà 5 punts en lloc de 3, i la LTBCN (70 km), 4 punts en lloc de 2.

 

SAMARRETA DEL CORREDOR: JUMMPER DE COREEVO

Un any més, l’UTBCN – Ultra Trail Barcelona ® compta amb el suport i la confiança de la marca esportiva Coreevo®, que segueix com a main sponsor de la prova. Per això, i amb la voluntat d’obsequiar als participants de totes les millores possibles, la samarreta del corredor del 2017 serà un model de disseny exclusiu de la samarreta tècnica Jummper, un dels productes de semi-compressió més valorat per la comunitat corredora.

La samarreta serà gratuïta per aquells que escullin la tarifa premium, tot i que també es podrà adquirir a un preu reduït de 19 euros amb la tarifa personalitzada. El preu real a la botiga és de 65 euros.

A més a més, perquè tots els inscrits puguin emportar-se a casa un record de l’#UTBCN17, l’organització els obsequiarà amb un tubular Coreevo de disseny únic.

utbcn

Podeu trobar més informació al nostre calendari de curses:

Ultra Trail Barcelona UTBCN 2017

 

Deixa un comentari