Novetat ASICS – GEL-NIMBUS 21: Màxima comoditat sense importar la distància

AMB MILLORA DE LES TECNOLOGIES PER APORTAR AL CORREDOR COMODITAT MÀXIMA DURANT MÉS I MÉS TEMPS

ASICS anuncia el llançament de la GEL-NIMBUS 21 -l’última versió de la seva tope de gama en sabatilles de llarga distància versió neutra. Amb el ja conegut compromís d’ASICS d’estar continuament millorant, la sabatilla incorpora importants novetats tecnològiques buscant major comoditat pel corredor en les seves curses de llarga distància permetent que corri durant més temps.

Dissenyada per corredors de petjada neutra, compta amb l’última tecnologia d’amortiguació d’ASICS: FLYTEFOAM™ per mantenir el seu pes baix i FLYTEFOAM™ PROPEL per incrementar la seva reactivitat.

GEL-NIMBUS™  agafa el seu nom de la paraula llatina “nimbus” que dóna nom a un tipus de formació de núbols, el que la converteix en un sinònim de comoditat que a través de les seves noves versions han anat aportant més i millors beneficis al corredor. Així doncs, la versió número 21 no anava a ser diferent en aportar noves incorporacions d’avanç tecnològic:

  • Ajust millorat – Puntera més rodona i amb un espai més ampli pels dits. Nou Jacquard mesh super transpirables i que s’adapten al moviment en cursa per prevenir l’aparició d’ampolles.
  • Amortiguació y Reactivitat – Equilibri perfecte gràcies a la combinació de noves tecnologies. La part inferior de la mitja-sola està composada per FLYTEFOAM™, uns dels foams més lleugers del mercat. La superior, de FLYTEFOAM™ PROPEL, un dels més reactius, donant lloc a una sabatilla de màxima amortiguació i gran reactivitat.
  • Max Shock Absorption –La col·locació estratègica de la nostra tecnologia GEL™ en aquelles zones, tant en la part davantera com del darrera, on el cos pateix més càrrega i l’impacte en cursa. Garantint així una absorció superior dels impactes on els corredors més ho necessiten.

asics gel nimbus 21

Norio Takaoka, Director Executiu de la divisió de calçat d’alt rendiment a ASICS comenta: “Amb GEL-NIMBUS com el nostre vaixell insignia de sabatilla de llarga distància, era important el repte de dissenyar una sabatilla que ajudés als corredors a córrer més còmodes i més distància sense penalitzar la seva competitivitat. El nostre objectiu és pujar el llistó quan es tracta de rendiment i amb la gama GEL-NIMBUS amb més de 20 anys d’història, era clau crear una sabatilla que ajudés als corredors a conseguir els seus objectius.”

Noves característiques tècniques de GEL-NIMBUS™ 21:

Mitjasola FLYTEFOAM™: Amortiguació, lleugeresa i a més a més, ecologia. El 40% d’aquest compost prové del reciclatge de canya sde sucre despercidia.

FLYTEFOAM™ PROPEL: Màxima reactivitat també en sabatilles per acumular molts kilòmetres.

Jacquard mesh: Malla que s’adapta i ajusta millor al moviment del corredor.

Sola de contacte lateral complert al terra: Per a una transició més suau i una estètica excepcional.cional.

Medial TRUSSTIC: Estabilitza la trepitjada i garanteix l’integritat estructural de la sabatilla evitant deformacions.

Plantilla EVA: Més tova per incrementar l’amortiguació i més ergonòmica per major confort.

asics gel nimbus 21

Recolzant el llançament de GEL-Nimbus 21, s’ha desenvolupat una campanya multimedia sota el paraigües “I MOVE ME” amb autèntiques històries de otivació. LA campanya oficial de video a càrrec de la maratoniana i tres cops olímpica Diana Nukuri, està disponible a ASICS YouTube channel.

PVPR: 180€

Pes: aproximadament 310 gr (US 9, home)

Drop: 10 mm (home), 13 mm (dona)

 GEL-NIMBUS™ 21 disponibles des del 6 de desembre a botigues ASICS físiques i online.

 

Deixa un comentari