Recta final per a l’UTBCN – Ultra Trail Barcelona® 2017

Recta final per a l’UTBCN – Ultra Trail Barcelona® 2017

  • La prova tancarà inscripcions el proper diumenge 12 de març amb participants de més de 30 nacionalitats.
  • La sèptima edició torna a presentar-se com una prova de referència per a tots els nivells i edats gràcies a les seves quatre distàncies i a la seva cursa per als més petits, la KIDS.
  • L’UTBCN se celebrarà el pròxim 25 de març de 2017.

 

ultra trail barcelona utbcn

 

Queden poc més de 15 dies per a que celebri la seva sèptima edició, i l’UTBCN – Ultra Trail Barcelona® ja s’està preparant per al que serà una altra gran jornada de trail running.  A punt de tancar inscripcions amb les últimes places disponibles, els participants només tenen fins aquest diumenge, 12 de març, per inscriure’s i viure l’experiència #UTBCN17 en primera persona (http://utbcn.com/inscripcions_online.aspx). La cita serà el proper dissabte 25 de març i corredors de primer nivell ja han confirmat la seva presència, entre ells Miguel Ángel González, qui es va proclamar vencedor en l’edició anterior.

Entre els canvis i novetats d’aquest any, destaquen el nou sistema de tarifes, ajustat a totes les butxaques i que permet fer cada inscripció al gust del corredor, i les lleugeres modificacions en les distàncies curtes, que faciliten les rutes i la senyalització mantenint els mateixos kilòmetres de camins i corriols.

Corredor Staff

Per altra banda, i donada la bona acollida que van tenir l’edició passada, l’organització ha optat per repetir amb la figura del corredor Staff, qui s’encarrega d’animar als participants i d’ajudar en les incidències per a que la prova es desenvolupi amb totes les garanties d’èxit. Com a al·licient, i sempre pensant en millorar l’experiència del corredor, en aquesta ocasió els escollits són principalment residents de la zona, que podran facilitar informació més acurada de les particularitats del terreny del Parc Natural del Garraf.

Distàncies

L’UTBCN – Ultra Trail Barcelona® inclou quatre distàncies: la Speed (21 km), la Marató (42 km), la Long (70 km) i l’Ultra (100 km). A més a més, i per tercer any consecutiu, l’UTBCN comptarà amb una prova per a nens i nenes de 5 a 16 anys, la KIDS, que es divideix en sis categories segons l’edat del participant i la distància a recórrer. Es tracta d’una prova que puntua a la Catalonia Kids Cup, un nou campionat de trail running pensat pels més petits, i les inscripcions també es poden fer online fins el 12 de març (http://bit.ly/2lXN7pR) o el mateix dia de la cursa.

L’UTBCN – Ultra Trail Barcelona® és una de les curses puntuables de l’Ultra Trail du Montblanc – UTMB, atorgant 5 punts per l’UTBCN (100 km) i 4 punts per la LTBCN (70 km).

ultra trail barcelona utbcn

Deixa un comentari