Salomon Quest Challenge a Baqueria

Aquest cap de setmana comença el Salomon Quest Challenge a Baqueria

La temporada d’esquí es presenta d’allò més emocionaanty que mai gràcies a aquest nou esdeveniment per equips que començarà per tot lo alt aquest cap de setmana a Baqueira.

Masella, Grandvalira i Sierra Nevada completaran el calendari d’aquesta competició que proposa tres hores per aconseguir la màxima puntuació en proves com un Slalom/Gegant, Skicross o un Big Air

L’emoció està garantida en aquest esdeveniment pensat per viure’l en família o amb amics i que a Baqueira no es perderan, entre d’altres, Jorge Fernández, Sete Gibernau i Pau Donés

salomonlogo2

Aquest proper cap de setmana l’aventura i la diversió es citaran a Baqueira, on començarà per lo alt el Salomon Quest Challenge, la gran aventura d’aquest hivern. La temporada d’esquí es presenta més emocionant que mai gràcies a aquest nou esdeveniment per equips que es podrà disputar en família o amb amics i que permetrà viure una jornada d’esquí inolvidable. La primera cita serà aquest dissabte a Baqueira i no se la perdran, entre d’altres, alguns noms propis com l’ex-pilot de motociclismo Sete Gibernau, el cantant Pau Donés i el presentador Jorge Fernández. Després de Baqueira serà el torn de Masella, Grandvalira i Sierra Nevada.
Baqueira ja escalfa motors per acollir aquest dissabte als equips que s’enfrentaran en una competició única. El repte passarà per aconseguir la màxima puntuació possible en proves tant emocionants i atractives com un gegant en una pista tancada i habilitada per l’ocasió, un trepidant Skicross, un divertit Big Air o desafiaments d’orientació que posaran a prova les habilitats dels participants. Emoció, competició en equip i diversió en un marc inigualable tenyit de blanc com és l’estació de Baqueira.
Una aventura que es podrà viure en família o amb els amics. La participació està oberta a equips de tres persones en dues categories, Challenge i familiar, tenint en compte que aquestaa última inclou la participació d’un nen entre 8 i 15 anys. En tres hores els equips hauran d’aconseguir la màxima puntuació localitzant diferents balises i superant proves distribuides per tota l’estació. Proves tant espectaculars i emocionants com un Slalom / Gegant en una piosta tancada i habilitada per la ocasió, un trepidant Ski Cross, un divertit Big Air, una prova de freeride, altres d’orientació i localització de balises i també de realització de fotografies per immortalitzar una jornada inolvidable. Cada equip disposarà d’un peto oficial i un roadbook facilitats per l’organització.
Al marge de la competició, el Salomon Quest Challenge organitzarà també un atractiu village amb zona per a expositors i on es podran recollir els dporsals i es celebnrarà l’entrega de premis. Tot això sense oblidar també ell sorteig de material entre els participants. El preu d’inscripció és de 30€ per equip, amb preu especial de forfet per als participants.
SALOMON QUEST CHALLENGE – CALENDARI
20 de desembre: Baqueira
17 de gener: Masella
21 de febrer: Grandvalira
28 de març: Sierra Nevada
Més informació i inscripcions: www.salomonquestchallenge.com
Christoffer Sjostrom

 

Deixa un comentari