S’OBREN LES INSCRIPCIONS DE LA BUFF® EPIC TRAIL AIGÜESTORTES SANT MAURICI 2017

 

4a edició

Del 7 al 9 de juliol de 2017

S’OBREN LES INSCRIPCIONS DE LA BUFF® EPIC TRAIL AIGÜESTORTES SANT MAURICI 2017

 

  • La SKYMARATHON® està inclosa en las Skyrunner World Series.
  • La modalitat ULTRA SKYMARATHON® 105km formarà part del Skyrunner National Championship.
pic by https://www.facebook.com/jordisaragossa
pic by https://www.facebook.com/jordisaragossa

 

El període d’inscripcions per ambdues modalitats s’ha obert aquest dijous 19 de gener i s’extendrà fins que s’esgotin les places. Les inscripcions per la cursa de 21km, amb 700 places, s’obriran el proper 20 de març.

La prova reina d’aquesta competició, la ULTRA SKYMARATHON®, que compta amb 250 places, seguirà el mateix recorregut que les edicions anteriors, una desafiant volta a l’espectacular Parc Nacional d’Aigüestortes i Llac Sant Maurici amb un total de 105k i 7000m de desnivell positiu acumulat.

Per altra part, la SKYMARATHON® 42km s’inclou en el calendari de la Skyrunner World Series i reunirà als millors corredors del món de la disciplina Sky Marathon. La prova compta amb un total de 600 places, 100 més que en la seva anterior edició, de les quals 150 es reserven per l’organització i federacions. L’exigent recorregut d’aquesta cursa, amb 3.200m de desnivell acumulat positiu i un total de 6400m de desnivell acumulat, la converteix en una prova de gran nivell tècnica per a un entorn excepcional.

Les inscripcions d’ambdues modalitats s’hauran de fer a través de la pàgina www.buffepictrail.com i per les federacions a través de de tiquetoci@tiquetoci.net.

I com a novetat en l’edició d’aquest any, la presentació del BUFF® Mountain Festival, un esdeveniment que es preveu únic i que es  celebrarà durant els tres dies de l’esdeveniment a la localitat de Barruera, punt neuràlgic de la competició. Aquest festival inclourà diferents activitats per a tots els públics, nivells I edats, que els permetran conèixer millor o descobrir, l’apasionant món de la muntanya.

Podeu trobar més informació al nostre calendari de curses:

Modalitat 105km

Modalitat 42km

Modalitat 21km

Deixa un comentari