V MTB Carnival Summer, VIII Kids Race i l’obertura del telecadira del Pic de l’Orri, activitats de les estacions del Grup FGC per a aquest cap de setmana

V MTB Carnival Summer, VIII Kids Race i l’obertura del telecadira del Pic de l’Orri, activitats de les estacions del Grup FGC per a aquest cap de setmana

 

  • La Molina acollirà una festa MTB de disfresses a la zona del BikePark i una competició de descens dirigida a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys

 

  • Port Ainé obrirà el telecadira, des d’on es pot accedir al Pic de l’Orri i al mirador del Parc Natural de l’Alt Pirineu

 

 

La Molina

6 d’agost – V MTB Carnival Summer

L’MTB Carnival Summer, la celebració més divertida de l’estiu, torna a La Molina el dissabte 6 d’agost. La festa de disfresses, que enguany arriba a la seva cinquena edició, tindrà lloc a la zona del BikePark de l’estació.

L’entrada és de 24 euros i 10 euros per als que tinguin forfet de temporada. El preu inclou el forfet de dia per al BikePark, accés lliure a la piscina i botifarrada. A més, a la zona del Llac es farà un sorteig de regals entre tots els inscrits.

Totes aquelles persones que vulguin anar-hi com a acompanyants, podran gaudir de la piscina i de la botifarrada per només 8 euros.

Inscripcions: http://bit.ly/lamolina-carnival-summer

 

6 d’agost – VIII Kids Race de La Molina

El proper 6 d’agost, l’estació degana organitzarà la vuitena edició de la Kids Race de La Molina, la competició de les joves promeses del descens. La prova, dirigida a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys, comptarà amb un nou format que transcorrerà per la nova zona de Trampolí.

La cursa comptarà amb dues mànegues, una classificatòria i una final, i tindrà cinc categories: pre-benjamins (nascuts entre 2010 i 2011); benjamins (nascuts entre 2008 i 2009); principiants (nascuts entre 2006 i 2007); alevins (nascuts entre 2004 i 2005) i infantils (nascuts entre 2002 i 2003).

La inscripció és d’11,5 euros si es fa online abans del 4 d’agost o de 15 euros si es fa el mateix dia, de 9.00 hores a 10.00 hores, a la carpa ubicada a la zona del Telecabina. El preu inclou un forfet per a la zona de Trampolí, assegurança, pack de benvinguda, botifarrada, entrada a la piscina i sorteig de regals.

Els pares i acompanyants podran gaudir de la piscina i de la botifarrada per tan sols 8 euros.

Per a més informació: http://www.lamolina.cat/estiu/

 

mtb carnival summer

 

Port Ainé

6 d’agost – Obertura del telecadira del Pic de l’Orri

Dissabte 6 d’agost, l’estació pallaresa obrirà el telecadira Jet Cim de 10.00 hores a 14.00 h, perquè els visitants puguin accedir al Pic de l’Orri i al mirador del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

El preu, de 6 euros, inclou la pujada i baixada amb el Telecadira Jet Cim. Venda directa a la caseta del Parc Lúdic.

Per a més informació: http://www.portaine.cat/estiu/

 

 

Deixa un comentari