Aconsegueix amb ASICS dorsals gratis per La Nocturna de Collserola

ASICS, principal patrocinador de La Nocturna de Collserola per segon any consecutiu, premia als seus usuaris amb dorsals gratuïts per la cursa que es celebrarà el proper 1 de novembre.

Asics-nocturna_Collserola_

25 de setembre – Des del passat dilluns ja és possible adquirir un dorsal per La Nocturna de Collserola gràcies a la compra de material ASICS. La marca, vol d’aquesta manera agraïr la confiança dels seus seguidors i usuaris premiant-los i facilitant-los-hi que formin part d’un dels esdeveniments esportius que millor ajunten esport i diversió a la ciutat de Barcelona.

La Nocturna de Collserola (http://lanocturnadecollserola.cat/) es celebrarà el proper dia 1 de novembre i el seu recorregut transcorre per laa popular Carretera de les Aigües, un dels llocs més emblemàtics i utilitzats pels corredors barcelonins per sortir a entrenar.

El recorregut consta de 9km pràcticaament plans que posen aquesta cursa a l’abast de molts usuaris. Donada la peculiaritat de la pròpia carretera (pista forestal en la seva gran majoria) i la nocturnitat de la prova, els inscrits es distribueixen en onades de sortida.

Com  aconseguir un dorsal

ASICS posa en marxa una promoció vàlida des del 22 de setembre fins el 16 d’octubre gràcies a la qual per la compra de tèxtil ASICS, per un import mínim de 35 euros, s’obté un dorsal sense cost per la prova. Aquesta promoció està subjecte a disponibilitat, amb un total de 200 unitats distribuides en els següents punts de venta:

El Corte Inglés – Avda Portal del Àngel 19-21 Barcelona

Base Benitosports Rambla – Rambla Catalunya 81 – Barcelona

Evasion Running Barcelona – Avda Sarria 9 – Barcelona

Intersport Quinze Barnasud – Centro Comercial Barnasud, c/Progreso 69 – Gavà

 

Concurs a Instagram

Ademés, ASICS anima a tots els beneficiaris d’aquests dorsals i a tots aquells que corrin La Nocturna de Collserola amb textil ASICS, a que es fagin una foto el dia de la cursa i participin en un concurs a Instagram utilitzant el hashtag #asicsnocturna2014

La foto més original s’endurà una equipació complerta d’ASICS (samarreta, malla o pantaló, mitjons, accesori per al mp3, sabatilles i un gymsack) per un valor màxim de 300€

Más informació a www.asics.es/nocturna

 

 

Deixa un comentari