Amb ASICS… #Fitterin15 !! Enforteix les teves espatlles !!!

Amb ASICS…#Fitterin15!!

Enforteix les teves espatlles !!!

 belasteguin want it more asics


​ 

Amb els trucs dels nostres grans ambaixadors, es mostra com millorar en els teus exercicis en 15″

El número 1 mundial de pàdel, Fernando Belasteguín, ens aconsella aquests Reverse Flies.

 

Troba més exercicis #Fitterin15 a les xarxes socials!!

 

#WANTITMORE

@ASICSSpain

 

  

LINK A L’EXERCICI: 

https://www.youtube.com/watch?v=cXdcnMF58FM&index=22&list=PLqLH3aKcIM-zZO3pX0t9DrUB7OuKKjL6v

 

¡Anima’t a provar-ho! Fernando Belasteguín ens anima a tots a enfortir les nostres espatlles i braços amb aquest sencill exercici pel que tant sols necessites unes manuelles. Pren nota de la posició correcta de l’esquena i la separació de les cames. No oblidis adaptar el pes a la teva capacitat!

Aquest és l’outfit que fa servir en aquest vídeo el número 1 mundial de pàdel:

fuzeX

Un model altament versàtil que estrena nova tecnologia en la seva mitja-sola gràcies al FuzeGEL. FuzeGEL és la combinació de foam i GEL en la zona de la mitja-sola, una suma que facilita un estalvi de pes i una aposta per la lleugeresa en tota la col·lecció fuzeX.

Els models fuzeX destaquen per diversos aspectes: Lleugeresa: gràcies l’ús de la nova tecnologia FuzGEL, el seu pes és de tant sols 280 grams; Ajust: en seu nou mesh en el upper proporciona un sensacional ajust, recollint qualsevol moviment del peu des de la zona davantera fins al taló; Versatilitat: és un model apte per córrer mitges distàncies però, al mateix temps, gràcies a la seva renovada i fresca imatge, ofereix una comoditat extrema per a ser utlitzat en altres activitats físiques o quotidianes; Simplicitat de línies: la seva estètica s’estilitza seguint les últimes tendències en sabatilles esportives tot i amagar en el seu interior tot un univers de prestacions. Els seus colors són trencadors i combinen de forma destacada tonalitats per la mitja-sola i el upper; Running: les fuzeX formen part de l’extensa i consagrada col·lecció de running d’ASICS desenvolupada per el seu Institut d’Esport i Ciència ubicat a Kobe (Japó) i es beneficien de l’àmplia experiència de la marca.

PVPR: 130 euros

SS Top Seamless

PVPR: 50 €

Woven Short 9in

PVPR: 46 €

Els videos Fitter in 15″ formen part de la campanya ASICS 2016 WANT IT MORE i es publiquen de manera periòdica al llarg de 2016, amb més de 30 proposstes. Amb WANT IT MORE, ASICS fa una trucada a tots els practicants de qualsevol disciplina esportiva a anar més enllà amb les seves rutines d’entrenament amb la finalitat d’aconseguir resultats encara millors.

belasteguin want it more

 

Deixa un comentari