ARRIBA LE COL® de la mà de SPORTMED

le col

SPORTMED®, empresa de distribució de marques esportives, s’ha convertit en el distribuidor oficial de l’exclusiva marca de roba britànica, especialista en ciclisme, LE COL® a Espanya.

Després d’aquest important acord, LE COL® arriba, de forma definitiva, a la península i podrà apuntalar la seva internacionalització, en especial, en el mercat espanyol.

LE COL® va ser fundada per l’ex-ciclista professional, Yanto Barker, el 2011 amb la intenció de crear una roba de màxima qualitat que pogués cobrir totes les necessitats dels ciclistes més exigents.

L’any 2014, va comprar la seva pròpia fàbrica a Treviso (ITA) per tal de poder controlar la qualitat del producte i tenir garanties de qualitat en la seva fabricació. Al 2017, Yanto Barker, va deixar el ciclisme professional i es va focalitzar en

LE COL®.  Es va associar amb marques de tanta influència com Colnago® o Strava® i va començar el seu creixement com a marca de prestigi en el ciclisme. La seva gran evolució va ser l’any 2018 quan Sir Bradley Wiggins va escollir LE COL® per crear el seu exclusiu Cycling Kit i equipar al Team WIGGINS amb LE COL®

El 2019, es va associar amb marques tant populars com Eurosport®, Wahoo® o Zwift®.  I per al 2020 la marca anglosaxona ha estat escollida per un equip World Tour, que en breu s’anunciarà, per tal que li dissenyi i confeccioni les seves equipacions. Un gran pas per la popularització i reconeixement de LE COL®  que unit a la seva expansió comercial a nivell internacional, convertirà a la marca britànica en un dels referents mundials.

le col

Deixa un comentari