VALLÈS DRAC RACE – Inscripcions a preu reduit

VALLÈS DRAC RACE TORNA AMB 3 DISTÀNCIES DE TRAIL 50K, 25K i 10K

L’Ajuntament de Terrassa i Extrem Team confirmen la reedició de la prova esportiva Vallès Drac Race.

Amb moltes novetats en el seu format, tota l’activitat es concentrarà el dissabte 10 d’octubre, amb 3 proves de trail que se celebraran de forma simultània.

La prova reina serà Vallès Drac Trail, que desafia als corredors a fer una volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç d’aproximadament 50 km i 2.500 metres de desnivell positiu.Enguany, s’afegeixen dues noves curses Half Drac Trail, amb una distància de 25Km i 1.200 metres de desnivell enllaçarà Mura i Terrassa.Per últim, la cursa popular de muntanya Esquena de Drac, de 10 km i 500 metres de desnivell positiu tindrà un recorregut íntegrament pels senders de Terrassa.

La selecció del recorregut és un dels punts clau de l’èxit de Vallès Drac Race. Lluny de voler destacar per dissenyar un recorregut amb molts quilòmetres, la singularitat de les proves es troba en la qualitat del paisatge i en la selecció de camins i corriols tècnics i divertits per als participants.

Aquesta va ser la clau de l’èxit de l’any passat i volem mantenir aquesta manera d’entendre les curses per la muntanya. Qualitat per davant de quantitat.

Vallès Drac Race és una cursa dissenyada per descobrir els increibles paisatges del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Una experiència d’autèntic trail running. No te la perdis!

NO PERDIS L’OPORTUNITAT D’INSCRIURE’T A PREU REDUÏT FINS EL 24 D’ABRIL!!!

Més informació mal nostre calendari de curses

vallesdracrace web

Deixa un comentari