ASICS llença la seva primera col·lecció de pales de Pàdel

Els models, dissenyats a Japó i produits a España, arribaran al mercat aquest final d’any, amb una amplia i estructurada gamma per a home i dona

 

Segurament molts de vosaltres sou fidels a la marca ASICS, us agraden les seves sabatilles esportives, les seves samarretes tècniques, etc… i segurament també, a molts de vosaltres  us agrada jugar al Pàdel. Doncs bé, després de mesos d’investigació i desenvolupament supervisats per l’Institut d’Esport i Ciència que la marca té a la seva central de Kobe (Japó), ASICS Iberia confirma l’arribada al mercat de la seva primera col·lecció de pales de pàdel a finals del 2015.

ASICS, marca líder en el mercat de sabatilles de pàdel, afegeix les pales a una àmplia gamma de material destinada a aquest esport, on també hi ha propostes de textil.

ASICS, demostra un cop més, el seu gran compromís amb els usuaris d’aquesta modalitat amb una innovadora i estructurada col·lecció destinada a tot tipus de jugadors, que estarà composada per 12 pales per a home i unes altres 12 pales per a dona.

Pablo Lima, integrant de l’actual parella número 1 mundial de pàdel, és el gran ambaixador d’aquesta col·lecció en la que també ha participat com a assessor tècnic.

“El nostre vincle amb el jugador de pàdel és únic” explica Xavier Escales, Country Manager d’ASICS Iberia. “La nostra aposta per aquest esport ens va destacar com a grans pioners i especialistes, i som referent indiscutible en el mercat de les sabatilles de pàdel. Després d’haver introduit, ja fa anys, una amplia gamma també de textil, ha arribat el moment de convertir-nos en referents en quant a pales. ASEICS podrà equipar així al jugador professional i amateur de cap a peus, donant resposta a les seves necessitats i evolucionant de forma conjunta amb el compromís y qualitat que ens caracteritzen”

L’arribada de la col·lecció a punts de venta coincidirà amb el llençament d’una amplia campanya de comunicació on es descobrirà la col·l3cció al complert.

pala baja

Deixa un comentari