Visita a Inov-8 i properes novetats

Ahir vam estar de nou a les oficines de SportMed per tal de veure tot el que arribarà aquesta propera temporada de tardor-hivern pel que fa a novetats en sabatilles de la marca Inov-8, i vam poder constatar de primera mà, que la marca no para d’evolucionar.

Cada cop millors sabatilles, amb una tecnologia suprema, i per diferents perfils tant de corredor com de terrenys.

Hem tingut l’oportunitat de tenir-les entre les nostres mans i comprovar algunes de les característiques com el pes, flexibilitat o inclús “l’agarre” que proporcionen algunes de les noves soles, i que intentant fer força amb la mà per fer lliscar la sabatilla al terra, ha estat impossible que es mogués ni un milímetre!

 

I precisament els nous compostos de les soles és el que destaquem i esperem poder gaudir molt aviat.

Es tracta del STICKY GRIP i sobretot, de la gran novetat mundial del GRAPHENE que estarà als models de sabatilla RACE ULTRA

També cal destacar, entre moltes altres novetats, l’ampliació de la gamma CROSS TALON o X-TALON per terrenys fangosos, humits, o inclús la pràctica del swimrun.

Aquest compta amb sabatilles d’inclús només 190 grams!!

En definitiva, ens espera una temporada plena de sorpreses per part de INOV-8, així que atents a les novetats que vagin sortint al mercat!!!

Sabatilles Inov-8 models de ROAD

 

Sabatilles Multiterrain, les exitoses Roclite!
Sabatilles Multiterrain, les exitoses Roclite!

 

 

Deixa un comentari