Repte 7.000km per Bombay – Inscriu-te!

Encara pots participar al repte de Sonrisas de Bombay7000 Km x Bombay amb els teus entrenaments i així, junts contribuir a combatre la fam a l’Índia.

Una fam que normalment ja amenaça a les comunitats més desfavorides de Bombai, i que durant la pandèmia de la Covid19 ha deixat a les persones més pobres sense accés a treball i per tant, sense recursos econòmics per sobreviure en el seu dia a dia.

7000km bombay
Des de Sonrisas de Bombay continuem fents distribucions d’aliments i productes d’higiene per tal d’ajudar a les famílies més afectades per la situació provocada per la pandèmia. Per això, et proposem recórrer junts, de forma simbòlica, 7.000 km, que és la distància que separa Barcelona i Bombai.

Volem demostrar que en aquests moments tan complicats, tots i totes estem més a prop que mai. Escull quants kilòmetres vols realitzar, pots fer-los caminant, corrent, en bicicleta o nedant, i converteix-los en solidaritat amb una donació aquí. 1 km = 1 €Amb un entrenament de 12km (12€) alimentes a un nen o una nena durant 10 dies.

Tenim fins el 15 d’agost per assolir el repte dels 7.000km x Bombay. 

Apunta’t aquí!

Deixa un comentari