BUFF® SE SUMA AL REPTE DE PAU CAPELL: BREAKING 20

UN DESAFIAMENT PER A MANTENIR VIU L’ESPERIT DE LA UTMB®2020.

Pau Capell, actual campió de la UTMB® i posseïdor del rècord de la prova amb un temps de 20h i 19 minuts, vol homenatjar aquesta mítica carrera -en aquest any en què la competició ha hagut de ser cancel·lada- imposant-se un repte molt especial, baixar de les 20 hores en el seu traçat en solitari.

pau capell

Davant la impossibilitat de revalidar el seu títol enguany, Pau ha posat marxa aquest projecte personal amb el qual vol demostrar el seu respecte i admiració per aquesta competició. El 28 d’agost, amb el suport de BUFF®, del seu principal patrocinador i acompanyat del seu equip d’assistència, Pau Capell realitzarà en solitari el recorregut original de 171km amb l’objectiu de batre el rècord de la prova. A les 18 hores i des de la plaça de Chamonix, es donarà el tret de sortida d’aquest nou desafiament.

BUFF® ha volgut acompanyar a Pau amb la col·lecció oficial que la marca ha dissenyat en exclusiva per a aquesta competició BUFF® UTMB20
https://www.buff.com/es_es/coleccion-utmb-trail-running/.


Aquesta col·lecció inclou una Pack Run Cap, la gorra tècnica extra lleugera, plegable fins a la seva mínima expressió i que recupera la seva forma immediatament una vegada desdoblegada; un Headband Coolnet UV+, la tecnologia que et manté fresc i sec i a més ofereix protecció UPF50 contra el sol; un Original, el tubular multifuncional més icònic de BUFF®, produït en microfibra que s’obté del reciclatge d’ampolles de plàstic, sense costures, ultra elàstic amb ajust en 4 direccions i protecció UPF50; i un Thermonet Hat, dissenyat per a protegir del fred, transpirable i d’assecat ràpid.

BUFF® vol continuar donant exemple i liderar en la conscienciació sobre la responsabilitat de tots de cuidar el medi ambient; és per aquesta raó que el 15% dels beneficis obtinguts de la venda de la col·lecció BUFF® UTMB20 es destinaran a l’organització PROTECT OUR WINTERS https://www.protectourwinters.fr/ un moviment que té com a objectiu
mobilitzar a la comunitat outdoor en la lluita contra el canvi climàtic.

Deixa un comentari