Rocacorba Foodtruck la nova tendència en ciclisme a Girona

En l’article d’avui us presentem una marca de roba esportiva catalana i la seva història, ja que va néixer arrel d’un foodtruck a Rocacorba.

Tot es remunta a 2017, quan un veí de Canet d’Adri, va veure la gran afluència d’esportistes a la muntanya del Rocacorba i va pensar que molts d’ells agrairien poder disposar de begudes fresques, cafès o algo de menjar en la tranquilitat del seu cim, mentre recuperen energies i gaudeixen de l’entorn.

D’aquesta forma, al juny de 2017, va inaugurar la foodtruck de Rocacorba, una petita caravana instal·lada gairebé al cim de la mítica muntanya, prop d’una de les antenes que la coronen, concretament al Plà de Martí. La caravana, equipada amb cuina, permet oferir àpats i begudes a tots els qui arribin a la zona.

foodtruck rocacorba

La Foodtruck obre dissabtes, diumenges i festius de 9h a 15h i té gran acceptació, sobretot entre ciclistes que pugen al Rocacorba, apart llògicament de corredors i excurionistes. Podreu menjar torrades, embotits, formatges, hamburgueses, cervesa artesana, ratafia i tota una carta basada en productes de proximitat de Banyoles.

rocacorba foodtruck

Llançament de la marca de roba

Degut a la popularitat adquirida per la Foodtruck entre els ciclistes, en Maties va dedicir treballar per crear la seva pròpia marca de roba esportiva.

Va crear uns mallots per ciclistes i l’èxit d’aquests mallots juntament amb les  samarretes de merxandatge de la foodtruck, el van decidir a donar aquest pas creant la marca de roba. Una marca que transmet esport, natura, muntanya, ciclisme, proximitat i se’ns dubte, un gran toc de qualitat.

marca rocacorba foodtruck

La marca compta amb més de 30 models diferents de roba casual, esportiva, per vestir modern i esportiu, així com accesoris com mitjons, gorres, etc..

Podeu veure i comprar la roba a la pròpia caravana de Rocacorba, al web www.rocacorbagirona.com i a diversos punts de venda de Girona i Banyoles.

També podeu trobar més informació al facebook de la foodtruck i al facebook de la marca de roba Rocacorba

 

rocacorba

rocacorba roba

 

Deixa un comentari