La Ultra Trail Barcelona torna als seus orígens

La prova barcelonina tornarà al Garraf. CASTELLDEFELS serà la seu el proper 18 de març.

ultra trail barcelona

La desena edició de la prova tindrà nova seu, la localitat de Castelldefels acollirà l´Ultra Trail Barcelona-Castelldefels 2023. Un lloc emblemàtic amb un entorn privilegiat i accessible a tots els amants de l´esport, amb sortida i arribada al Castell de Castelldefels. La col·laboració entre l’Ajuntament de Castelldefels i l’Ocisport ho han fet possible.

Amb una ubicació immillorable, amb un peu al mar i un altre a la muntanya, Castelldefels acollirà un esdeveniment esportiu de referència, pioner a les curses per muntanya i que ha vist triomfar esportistes de primer nivell internacional com Pau Capell, Emma Roca, Luis Alberto Hernando, Fernanda Maciel, Sheila Avilés, Ragna Debats o Pere Aurell.

La propera edició tindrà quatre distàncies: Ultra (63km – 2400M+), Marathon (42k – 1300M+), Half Marathon (23k – 800M+) i Speed ​​Trail (11k – 370M+).

L’Ultra Trail Barcelona té un llarg recorregut, creada el 2011 a Sitges. Va ser el 2014 quan la prova es va instal·lar a la localitat de Begues, a les portes del Parc Natural del Garraf.

ultra trail barcelona

Ultra Trail BCN -Castelldefels una prova per a tots els públics

Situada a l’inici de la temporada de curses per muntanya i en un entorn natural encara per descobrir per a molts, el Garraf és un espai privilegiat per a la pràctica d’esports exteriors a finals d’hivern. Les 4 distàncies asseguren que tothom trobi el repte adequat al nivell.

Ja s’ha obert inscripcions a www.ultratrailbcn.com

ultra trail barcelona

Deixa un comentari