El català GENIS ZAPATER, ambaixador ASICS en la ULTRA FIORD DE LA PATAGONIA

 asics logo

GENIS ZAPATER, ambaixador ASICS en la ULTRA FIORD DE LA PATAGONIA

 genis zapater1

 Aquest nou ultra trail que s’estrena en el calendari, tindrà lloc el proper 17 d’abril
Genís Zapater competirà en la cursa dels 70km de distància essent uns dels participants més destacats.


​ 

@ASICSspain

 

#ASICSGoRunIt

  

El català Genís Zapater estarà present en la línia de sorrtida de la nova Ultra Fiord, un esdeveniment internacional de Trail Running que es desenvolupa en l’extrem sur de la Patagònia xilena en una llarga travessa que penetra fins la zona dels fiords en un territori modelat pel pas dels glaciars.

Genís Zapater, ambaixador ASICS, és un dels corredors europeus que partirà entre els favorits en la cursa de 70km de distància, que suposarà, a més a més, el seu debut en un ultra de tant llarg recorregut.

“Per a mi serà un repte ja que aquesta va ser la meva primera cursa en la que competiré més de 4 hores” comenta. “Tinc la sort que la exigència tècnica i física del recorregut m’ajudaran molt però potser són els quilòmetres els que em passen factura. De totes formes, confío molt en les meves possibilitats i en els durs entrenaments que he portat a terme en aquests mesos d’hivern”

Genis Zapater competirà per primer cop en sòl americà, continent on té previst tornar aquest proper estiu a disputar algun esdeveniment als EEUU

genis zapater2

 

Sobre Genís Zapater

Genís Zapater, llicenciat en Ciències de l’Educació Física en el Centre d’Alt Rendiment de Font Romeu, forma part del grup d’ambaixadors de trail d’ASICS internacional i combina el trail amb l’esquí de muntanya. Genís Zapater serà per segon any el corredor professional de trail que representio al nostre pais en l’esdeveniment ASICS Beat The Sun que tindrà lloc el proper 21 de juny en el Montblanc.

En aquest esdeveniment per equips, formaran part cinc equips formats per sis corredors on es combinaran professionals amb amateurs. La sel·lecció dels corredors amateurs que vulguin participar tindrà lloc fins al proper 15 d’abril en la següent web:

www.asics.com/beatthesun

Deixa un comentari