Trailwalker: Caminem contra la crisi climàtica

El 6 i 7 de maig torna l’Oxfam Intermón Trailwalker a la Via Verda de Girona, una experiència que canvia vides.

trailwalker oxfam intermon

El Trailwalker és un repte esportiu i solidari en equips, amb diferents distàncies que fan que sigui un esdeveniment obert a qualsevol persona. No és una cursa i per tant no cal fer-la corrent, es pot completar caminant i podeu triar entre 3 distàncies diferents:

 

  • 100 km en menys de 32 hores: 4 persones marxadores i 2 de suport en cotxe.
  • 55 km en menys de 16 hores: 4 persones marxadores i 2 de suport en cotxe.
  • 10 km en menys de 4 hores: Equips entre 2 i 10 persones i poden participar menors d’edat.

 

Viuràs una experiència única en la vida, amb moments plens de solidaritati moltes emocions.

 

trailwalker oxfam intermontrailwalker oxfam intermon

 

El canvi climàtic està canviant la vida de milions de persones a causa d’huracans, inundacions i sequeres que provoquen una falta d’accés d’aigua potable. Milers de dones i nenes han de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua.

 

Amb els donatius del Trailwalker millorem l’accés a aigua segura i a condicions adequades d’higiene i sanejament i desenvolupem projectes que permetran a les persones més vulnerables adaptar-se als efectes del canvi climàtic i poder tenir una vida digna.

 

Cada equip en les distàncies de 100 i 55 quilòmetres es compromet a recaptar un mínim de 1.500€. Els equips de 10 quilòmetres, 500€. L’objectiu? Lluitar contra la desigualtat que provoca la crisi climàtica. Que ningú s’espanti! La vostra xarxa de contactes i les xarxes socials són la millor via per aconseguir el repte. A la web del Trailwalker* us expliquem com fer-ho.

 

Animeu-vos a sumar quilòmetres que canvien vides!

 

Si feu l’inscripció a 100km o 55km abans del 31 de desembre 2022, tindreu un bonus de 200€en el marcador del vostre equip. El bonus serà de 50€ per a la distància de 10km.

 

Per aprofitar aquesta promoció no cal que l’equip estigui complet a l’hora d’inscriure’s. Es poden afegir els altres membres més tard.

 

Deixa un comentari