Test de productes Coreevo: Malles Compression, Perneres Colortech i Mitjons Evolution 2.0

Test de productes  Coreevo

Aquesta setmana hem sortir a practicar trailrunning amb tres productes de la marca Coreevo, i hem quedat realment sorpresos de la qualitat, confort i funcionalitat dels seus productes.

Concretament hem provat:

(Podeu entrar a l’enllaç de cada producte per accedir a la seva fitxa tècnica, veure la nostra opinió després d’haver testejat els productes i saber on els podeu adquirir en cas que us interessin.)

 

coreevo perneres compressio malles mitjons

 

Sense voler anticipar molta més informació de la que podeu veure en la pàgina que dediquem a cadascun dels productes, sí que us podem avançar que en tots ells, es pot apreciar ràpidament que compleixen al 100% amb les seves funcions, proporcionant als esportistes una compressió efectiva però en cap cas molesta. Una sensació espectacular de comoditat i funcionalitat que val la pena que proveu !!!

 

I pels qui mai heu provat peces de roba compressives o no teniu clar el perquè utilizar aquest tipus de material esportiu, us podem dir que algunes de les principals ventatges d’utilitzar-los són:

 

  • Rendiment: Amb la peça de roba compressiva, es millora el reg sanguini i oxigenació dels músculs, de forma que el múscul es “cansa” menys, la fatiga muscular es retrasa i el rendiment de l’esportista millora
  • Prevenció: La compressió redueix vibracions i impactes musculars, minimitzant així també el risc de lesions
  • Recuperació: Està demostrat científicament que la ultilització de peces de roba compressives després de l’exercici, milloren l’oxigenació muscular i per tant, proporcionen als músculs una ràpida recuperació.
  • Comoditat: Aquí depen molt de la marca escollida, però si el material és de qualitat com és el cas de la marca Coreevo, la comoditat es tracta se’ns dubte d’una de les grans virtuts d’aquests productes. La compresió no és molesta, és com una segona pell, amb una bona transpiració, teixit bacterioestàtic que evita mals olors, sense fricció, faciliten evaporació del suor, etc…

test coreevo

test coreevo frontal

 

Deixa un comentari