Prova de les PERNERES COLORTECH de COREEVO

PERNERES COLORTECH de COREEVO

Perneres compressives d’alt rendiment

Les perneres compressives COLORTECH de Coreevo® han estat creades per a obtenir el major benefici de la compressió mantenint les seves prestacions intactes amb el pas del temps. L’alta resistència de les fibres Dryarn® i la tecnologia Compress Panel Zone optimitzen el rendiment dels músculs, minimitzen les vibracions per impacte, i milloren l’oxigencació muscular, facilitant la recuperació. Ideals per la pràctica d’esports de pista.

perneres colortech coreevo

 

Característiques

  • Disseny ergonòmic
  • Compressió gradual amb estructura de panal d’abella(Compress Panel Zone)
  • Redueix les vibracions per impacte facilitant la recuperació muscular
  • Millora el retorn venós incrementant l’oxigenaació dels músculs
  • Teixit bacteriostàtic que evita l’aparició del mal olor y les roçadures (al·lèrgies)
  • No perd nivell de compressió amb el pas del temps
  • Altament confortable para exercici prolongat
  • Fibres ecològiques, 100% reciclables
  • Dissenyat a Barcelona. Fabricat a Europa.

pernera

Composició
75% Polipropilè Dryarn
20% Elastano
5% Poliamida

Talles: S – M – L

Colors: Team, Vermell, Negre, Blance, Rosa, Blau, Blau/Groc y Negre/Groc

Pes: 55 g/par

PVPR: 29,90€

coreevo perneres colortech

 

Prova Esportistes.cat

Hem estat provant les perneres Colortech de la marca catalana Coreevo i les sensacions han estat increiblement bones. 

Resaltem moltes de les característiques que ja hem destacat amb les malles COMPRESSION, com són la seva comoditat, la sensació de compressió sense pressionar en excés ni tant sols molestar, la transpiració i evaporació del suor i la no pèrdua de compressió amb el temps (en aquest cas, ens en refiem del que diu la marca, doncs no fa molt de temps que les hem provat, però sí que les hem fet servir en unes 10 sortides diferents, i tot i rentar-les i fer-les servir varies vegades, les sensacions són exactament iguals que el primer dia).

Destaquem també la facilitat de posar i traure. A diferència d’altres perneres compressives del mercat, són molt fàcils de posar i traure, sense haver de forçar ni estirar en excés.

No molesten en absolut, són com una segona pell que realitza perfectament la seva funció. Agafa bé el múscul, et transmet una sensació de seguretat i comoditat brutals, però al mateix temps amb el pas dels minuts ni tant sols notes que les portes ja que passen a formar part de la teva anatomia.

Aillament tèrmic, transpiració perfecta i gran evaporació del suor són com deiem abans, les altres característiques del producte que més ens han sorprés.

 

La reducció de vibracions al bessó es fa evident, donant-nos més confiança i seguretat sobretot als qui patim més sobrecàrregues musculars en aquests músculs que tant pateixen quan acumulem, sobretot, desnivells positius abundants.

Resumint, es  tracta d’un producte compressiu que compleix amb la seva funció a la perfecció, super còmode, i que tant sols tocar el teixit amb les mans fa evident que es tracta d’un producte de gran qualitat, on la marca Coreevo tira dels millors avenços tecnològics per oferir-nos totes les prestacions comentades anteriorment, amb una qualitat màxima i una relació qualitat-preu espectacular

Podeu comprar aquest producte a:

http://www.coreevo.es/es/complementos/pantorrillera-2/colortech-amarillo-651-detail.html

 

 

test coreevo frontal

igon-mancisidor2

 

 

 

 

Deixa un comentari