Visitem Sportmed – Distribuidor oficial de Inov-8

Hem estat de nou a Sportmed, distribuidors de marques esportives de màxim nivell i qualitat com Inov-8, 226ers, Rudy Project, entre d’altres…

I com no, hem estat mirant les sabatilles més exitoses de la marca britànica Inov-8 així com les últimes novetats pel que fa colors i dissenys corresponents a la col lecció AW18 (tardor-hivern 2018).

inov 8

Brutal, com sempre. Som uns enamorats de Inov-8, ja que les prestacions, qualitat i tecnologia de les seves sabatilles són del millor que podeu trobar per la pràctica del trailrunning. A continuació, un petit resum d’algunes de les gammes que hem pogut veure, sense entrar en massa detall ja que durant els propers mesos us anirem presentant algunes d’elles, amb una complerta review i valoració

GRAPHENE

Hem tingut l’oportunitat de tenir a les nostres mans les noves sabatilles amb Graphene, la gran novetat que Inov-8 ha presentat aquesta temporada.

graphene inov-8

graphene inov8

Aviat les provarem, de moment us podem dir que:

  • Són unes sabatilles amb Drop 0
  • Ideals per distancies llargues
  • Molt bona amortiguacio
  • Un agarre brutal, gràcies al graphene
  • Excel·lent durabilitat
  • Increible el·lasticitat, molt molt flexible

TERRA ULTRA

Les Terra Ultra (TRAIL a la foto inferior) són sabatilles molt similars però sense graphene.

terra ultra

terra ultra

EXTREME

També hem estat veient les sabatilles de la gamma EXTREME. Les que veieu a la imatge que porten el distintiu amb la lletra S sota un fons vermell són les STICKY GRIP, un tipus de sabatilla amb una adherència total, increible.

De fet, abans deien que el Graphene és un excel·lent en agarre, però les sabatilles Inov-8 amb Sticky Grip tenen un grip encara superior. Ho hem provat fent força amb la mà damunt el terra, i és impossible que llisquin ni un centímetre!! De fet, el lema de Inov-8 “GET A GRIP” ja ens diu que són uns especialistes en sabatilles que s’adhereixin al sòl i proporcionin un bon agarre.

extreme inov-8

I entre els diferents models de Inov-8 EXTREME trobem també dos estils de sabatilla. Les que veieu a la imatge anterior, a la dreta, a dalt i abaix son molt més minimalistes, ràpides, voladores, ideals per curses d’objectes tipus Spartan Race de no molt més de 10km.

Les veiem amb detall a continuació:

inov8

extreme inov8

extreme

extreme

EXTREME X-TALON ULTRA

Les centrals ja són les sabatilles X-TALON ULTRA que tenen molt bona amortiguació, amb un grip també increible, i permeten córrer distàncies més llargues, de 20km o més per zones amb molta pedra, fang, etc…

Les veurem en detall en una propera review !!!

ROCLITE 285

Per últim, tenim ja les ROCLITE de la col·lecció tardor-hivern d’aquest any !!!!

Nous colors per una sabatilla que ja és tot un clàssic de la marca, existosa i garantia absoluta per a qualsevol corredor!

Aviat us en parlem també amb més detall !

 

roclite 285

 

Deixa un comentari