ASICS busca 15 amateurs pel seu repte BEAT THE SUN

CORREDORS PROFESSIONALS I AMATEURS UNIRAN LES SEVES FORCES EN EL NOU REPTE ASICS BEAT THE SUN

 

ASICS BEAT THE SUN 3

Repartits en cinc equips arribats dels cinc continents, el repte inicia la primera fase amb la selecció dels amateurs que participaran.

Els candidats es podran subscriure a:www.asics.com/beatthesun

VÍDEO:

 

@ASICSspain

#ASICSBeatTheSun

#ASICSGoRunIt

  

ASICS  ha iniciat el procés de selecció dels corredors amateurs que formaran part del seu nou repte ASICS Beat The Sun, que tornaran aquest any a Chamonix el proper 221 de juny, el dia més llarg de l’any.

Considerat com el relleu més dur que posa a prova als corredors en front de  la natura, el repte veurà en aquesta ocasió com es medeixen cinc equips continentals, formats per sis corredors, que tractaran per relleus donar la volta al Montblanc abans de que s’amagui el sol, havent hagut de completar els 148km en 15 hores, 41 minuts i 35 segons.

Cada equip estarà format per tres corredors de trail professionals i tres amateurs que correran per ser els primers en creuar la línia d’arribada a Chamonix, desprès de rodejar tot el Montblan, la muntanya més alta d’Europa, de 4.810m, després de completar un recorregut que els farà passar per terres franceses, italianes i de Suïssa.

Els components dels equips es dividiran en funció dels seus continents d’origen i hi haurà un equiop americà, un equip d’Asia i el Pacífic, un Africà i dos Europeus. Es per tot això que ASICS seleccionarà en tot el món a un total de 15 corredors amateurs, sis dels cuals seran europeus.

 

Així serà el procés de selecció dels corredors amateurs

Els amateurs seran seleccionats tenint en compte el seu nivell de running així com el seu nivell de motivació per formar part del repte. Un cop seleccionats, seran monitoritzats en els seus entrenaments per un atleta professional ASICS. A més a més rebran, per tal de completar totes les sessions en excel·lents condicions, una amplia selecció de la col·lecció de trail d’ASICS. Cadascún dels components de l’equip haurà de completar dos relleus que oscil·laran entre els 3km i els 18km, essent molt variat el seu desnivell o tipus de terreny.

Els atletes hauran de superar un desnivell de 8370m – l’equivalent a pujar al Everest – lluitant també contra condicions meteorològiques adverses. Les temperatures oscil·laran entre els 25 graus i els 5 ggraus sota cero, atravessant zonees boscoses, valls o passos nevats que obligaran als corredors a la cerca dels seus límit.

Tots aquells que volgueu formar part del procés de selecció, haureu d’omplir el formulari a la web:

www.asics.com/beatthesun

 

Diferents perfils atlètics entre els professionals

Entre els atletes professionals confirmats hi haurà especialistes de trail com el francés Emmanuel Gault, el japonès Kota Araki o el català Genís Zapater; especialistes en llarga distància com l’austríac Christian Schiester; la maratoniana británica Holly Rush; el mediofondista alemany Lukas Naegele; o el triatleta de llarga distancia, i campió  del Ironman de Hawai en 2012, Pete Jacobs, tots ells ambaixadors d’ASICS.

Amb ASICS Beat The Sun, la marca preten ser una font d’inspiració per als corredors que els animi en el seu dia a dia a sortir amb una motivació extra en els seus entrenaments. La nova campanya global d’ASICS aquest 2015, sota el lema “It’s a big world, go run it”  acull aquest nou repte de trail que donarà com a resultat, a més a més, un extens documental que serà emés en més de 15 països a finals del 2015.
ASICS BEAT THE SUN 1

Deixa un comentari